După Halsey și Meghan Markle, încă o vedetă a anunțat că este însărcinată. Natti Natasha a dat vestea cea mare pe scena premiilor Lo Nuestro. 

Gala de decernarea a premiilor Lo Nuestro a fost una plină de surprize. Și nu vorbim numai despre surprizele muzicale și despre premii. Natti Natasha le-a dat fanilor ei vestea că va deveni mămică și și-a etalat burtica de gravidă pe scena celor mai tari premii ale muzicii latino. Zvonuri despre sarcina ei au apărut încă de acum câteva săptămâni, dar artista și iubitul ei, Raphy Pina, au ținut totul secret până acum.

Natti are 34 de ani și este însărcinată în aproape șase luni. Atunci când a urcat pe scenă pentru a-și revendica premiul, Natti a spus: ”Am fost binecuvântată de Dumnezeu. Mulți doctori mi-au spus că nu voi putea fi mamă, iar astăzi mă flu în fața voastră, arătând lunii întregi burtica mea de gravidă în șase luni”. Viitoarea mămică a purtat o rochie albă, decupată în zona taliei, care a lăsat să i se vadă burtica în toată splendoarea. 

Natti a revenit pe scenă pentru a cânta alături de Prince Royce, de data aceasta purtând o altă rochie. 

 

Artista a dat un interviu pentru People Spania și a povestit că s-a luptat ani de zile cu infertilitatea. A făcut și un pictorial în care își arată burtica de gravidă și a publicat pozele pe Instagram după ce a făcut anunțul oficial.