Viața lor pare perfectă. Cine nu şi-ar dori să fie mereu în lumina reflectoarelor, să poarte cele mai cool haine şi să ia parte la cele mai tari evenimente? Dar cum viața nu e niciodată perfectă, nici aceste celebrități nu se pot bucura pe deplin, pentru că suferă de o serie de boli care nu mai sunt chiar un secret.

Multe dintre ele au avut puterea să vorbească public despre afecțiunile cu care se confruntă și să le dea putere și altora care trec prin situații asemănătoare. 

Selena Gomez - ”Am fost diagnosticată cu lupus și am început chimioterapia.”

Lady Gaga - are o boală cronică numită fibromyalgia. Afecțiunea se manifestă prin dureri puternice la nivelul întregului corp, oboseală, sensibilitate și deteriorarea mușchilor. 

Nick Jonas - A descoperit la 13 ani că suferă de diabet. 

Avril Lavigne - Suferă de boala Lyme provocată de muşcătura unei căpuşe.

Jessie J - Suferă de o boală genetică numită Wolff-Parkinson Sindromul Alb. Acest sindrom îi cauzează bătăi neregulate ale inimii şi respirație îngreunată. Tocmai din această cauză la 18 ani a făcut un infarct minor.

Lil Wayne - Suferă de epilepsie. A fost internat în dese rânduri în spital din cauza acestei probleme.

Nick Cannon - Suferă de un sindrom asemănător cu Lupus. În 2012 a ajuns de două ori într-un timp foarte scurt la spital. Prima dată pentru probleme cu rinichii, iar mai apoi pentru cheaguri la plămâni.

Morgan Freeman - Suferă de o boală incurabilă care îi cauzează dureri cronice. Totul i se trage din urma unui accident în care a fost implicat în 2008. Atunci s-a răsturnat cu maşina, iar în urma operațiilor repetate a rămas cu nervii deteriorați.