Poate că pe ecran au format cuplul perfect sau erau prieteni la cataramă, dar în realitate, lucrurile au stat complet diferit. Este vorba despre vedete care au lucrat împreună, la un moment dat, în filme sau în show-uri TV, dar în realitate nu s-au suportat. Unii au dus războaie lungi și după ce proiectele în care au fost implicați au ajuns la final, alții au mers mai departe și nu s-au împăcat nici până acum. Cine și ce a avut de împărțit? Check this out!

Șoarecele și pisica. 8 cupluri care au făcut senzație în filme, deși în realitate nu se suportau

Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall erau BFFs în Sex and the City, dar în realitate nu se suportau deloc. Au dus un război mocnit ani de zile, până când a explodat pe Instagram. Fratele lui Kim a murit, iar Sarah Jessica Parker i-a transmis public condoleanțe. Kim a pus-o la punct pe Instagram: ”Faptul că încerci să ajungi la mine e o amintire dureroasă pentru cât de crudă erai, atunci și acum. Să fie clar: nu faci parte din familia mea. Nu ești prietena mea”.

Ariana Grande și Victoria Justice au fost colege de platou în Victorious, dar faptul că nu se au la inimă nu e un secret pentru fanii lor. Ariana a dat vina pe colega ei pentru că show-ul s-a încheiat. Victoria, la rândul ei, a alimentat zvonurile când, în 2019, a plecat de la Coachella chiar înainte de a începe show-ul Arianei. 

Mariah Carey și Nicki Minaj au o rivalitate de notorietate, în calitate de jurate la American Idol. În 2012, a apărut pe internet un clip filmat cu telefonul, în care Nicki striga: ”I told them I'm not fucking putting up with her fucking highness over there”. Nici Mariah nu s-a lăsat mai prejos și a numit-o ”crazy bitch”. 

Charlie Sheen și Selma Blair au avut ceva de împărțit la filmările pentru Anger Management. Se întâmpla în 2013 și totul a pornit de la faptul că ea s-a plâns de comportamentul lui lipsit de etică de pe platoul de filmare. El i-ar fi dat un mesaj jugnitor, apoi a spus lucruri reprobabile despre ea într-un interviu tv. 

Will Smith a avut o problemă atât de mare cu Janet Hubert, încât i-a convins pe producători să o înlăture din echipa de filmare de la Fresh Prince of Bel-Air și să o înlocuiască cu altă actriță. Cei doi s-au împăcat abia în 2020, după ce Janet a povestit că acțiunile lui will Smith i-au distrus cariera și reputația.