Gigi Hadid și Zayn au fost foarte discreți în ceea ce o privește pe fiica lor și au decis să nu îi arate chipul. Cel puțin până acum. Gigi a postat, din greșeală, o imagine cu chipul micuței Khai și internetul a luat-o razna. 

Fanilor nu le scapă nimic! Cei care o urmăresc pe Gigi Hadid pe Instagram au avut o surpriză să vadă că modelul a postat o fotografie în care se vedea chipul fetiței ei, dar a șters-o imediat, semn că fotografia a fost publicată fără intenție. Cei care au fost pe fază în acel moment au făcut screen shot, ca să aibă dovada. Imaginea a început să circule pe internet, iar fanii cuplului Gigi-Zayn au luat foc. Mulți au fost de părere că imaginea ar trebui să nu mai circule, pentru a respecta alegerea părinților în acest sens.

E clar că Gigi nu a vrut să îi arate chipul fetiței sale, drept dovadă că a șters story-ul imediat după, iar fanii cer ca decizia celor doi părinți să fie respectată. Din luna septembrie, de când s-a născut fiica lor, Zayn și Gigi Hadid au postat non-stop despre ea, dar nu i-au arătat chipul în nicio fotografie.