Chiar dacă ești celebru și bogat, despărțirea poate fi un lucru greu. Sunt zeci de exemple care demonstrează asta. În ciuda faptului că și-au jurat iubire veșnică, mulți dintre ei s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin.

Iată doar câteva exemple în acest sens!

OMG! Maluma renunță definitiv la muzică? A făcut anunțul pe rețelele de socializare!

Katy Perry și Russell Brand - celebra artistă și comediantul au fost căsătoriți 14 luni, până când au anunțat divorțul în 2012. El a părăsit-o, prin sms, însă informația asta a apărut abia un an mai târziu.

Taylor Swift și Joe Jonas - în 2008, când Tay Tay avea doar 18 ani, Joe Jonas devenea primul bărbat celebru care îi frângea inima frumoasei blonde, după un telefon prin care anunța despărțirea. Apelul a durat doar... 27 de secunde!

Taylor Swift și Calvin Harris - au fost iubiți mai bine de un an, înainte ca relația lor să ajungă la final în iunie 2016. Situația a devenit urâtă după colaborarea la hit-ul lansat de DJ-ul scoțian împreună cu Rihanna "This Is What You Came For", iar totul s-a transformat într-un imens scandal.

Nina Agdal și Adam Levine - solistul Maroon 5 s-a combinat cu modelul Victoria Secret Nina Agdal, după despărțirea de Behati Prinsloo. Poate a fost doar o stragie de a o face geloasă pe aceasta din urmă. Adam Levine i-a dat papucii Ninei printr-un sms, și s-a însurat apoi cu Behati Prinsloo.

Amber Heard și Johnny Depp - au divorțat în mai 2016, după mai puțin de doi ani de mariaj. Amber și-a acuzat soțul în instanță că o bătea.

Karrueche Tran și Chris Brown - și-au dat întâlnire după despărțirea rapperului de Rihanna- în 20018. Cei doi păreau de nedespărțit, până în 2015, când ea a aflat că Brown așteaptă un copil cu o altă femeie. Chris Brown nu s-a resemnat, iar Karrueche Tran a obținut un ordin de restricție pe numele fostului iubit, la începutul lui 2017.

Future și Ciara - au pus punct logodnei în 2014, la 3 luni după nașterea fiului lor. Infidelitatea lui Future a dus la ruptură.

Stephen Belafonte și Mel B - au divorțat cu scandal în primăvara anului 2017, după ce fosta membră a trupei Spice Girls l-a acuzat de violență și că aducea și alte femei în patul conjugal, pentru partide de sex în trei.

Jennifer Aniston și Brad Pitt - s-au căsătorit în 2000 și păreau mai fericiți ca niciodată, până în 2004 când au avut loc filmările la "Mr. & Mrs. Smith" și s-a născut "Brangelina". Aniston și Pitt au divorțat în 2005.

Angelina Jolie și Brad Pitt - "What goes around comes around". Karma l-a lovit pe actor în septembrie 2016, când Jolie a decis să divorțeze după doi ani de căsnicie și mai mult de 10 ani împreună. Actorul s-a apucat de băutură și și-a lovit fiul de 15 ani, Maddox. Atunci, Angelina a decis că e timpul să pună PUNCT. Au împreună trei copii.

Justin Bieber și Selena Gomez - au avut o relație de tip on-off, încă din decembrie 2010. Au urmat zeci de despărțiri și impăcări, dar toată lumea era convinsă că în cele din urmă vor rămâne împreună.