Unele celebrități au impresia că au lumea la picioare şi că pot face absolut orice le trece prin cap sau că trebuie să li se permită orice. Lucrurile nu stau chiar aşa, iar 14 dintre staruri au simțit pe pielea lor ce se întâmplă dacă o dai în bară atunci când eşti într-un avion. 

Fie că s-au certat cu echipajul, au băut cam mult în timpul zborului sau nu au vrut să se supună regulilor de la bord, aceste vedete au fost date jos din avion, iar unele au avut de dat explicații la poliție pentru comportamentul lor din avion. Unde mai pui că sunt vedete care nu mai au voie să urce vreodată la bordul avioanelor care aparțin companiilor aeriene cărora le-au făcut probleme. 

Cine a dat-o în bară cel mai rău?

 

Snoop Dogg - Rapper-ul şi prietenii săi au făcut scandal în Aeroportul Heathrow din Londra după ce nu li s-a permis să urce într-un avion British Airways. 

Billie Joe Armstrong - Solistul The Green Day a fost dat jos din avion după ce a refuzat să îşi ridice pantalonii. O stewardesă a considerat că îi are lăsați "prea jos".

Martin Lawrence - Actorul a fost arestat în 1996 pe un aeroport din California pentru că a încercat să urce la bord cu un pistol. Cu puțin timp înainte fusese arestat pentru că se plimba pe străzile din L.A. cu pistolul în buzunar.

Kate Moss - Recent, modelul a fost scos dintr-un avion de către poliție pentru că avea un comportament care îi deranja pe ceilalți pasageri.

Gary Busey - Actorul a fost amenințat că va fi arestat în timpul unui zbor după ce a început să facă precum gâştele.

Alec Baldwin - Actorul a fost dat jos din avion în 2011 după ce a refuzat să îşi închidă telefonul pe motiv că se joacă...

Naomi Campbell - Supermodelul şi-a pierdut bagajul după un zbor transatlantic de la Londra la Los Angeles, şi-a ieşit din minți şi a început să urle la echipaj. A vrut ca pilotul să coboare din cabină pentru a-i găsit bagajul. Până la urmă a fost dată jos din avion şi arestată.

Gerard Depardieu - Actorul a fost blocat într-un zbor care a avut întârziere şi pentru că becul care semnaliza că purtarea centurii este obligatorie a decis să îşi facă nevoile într-o sticlă. Nu s-a descurcat excelent şi totul a ajuns pe podeaua avionului. La aterizare a fost arestat.

Liam Gallagher - Solistul The Oasis a fost interzis în avioanele companiei Cathay Pacific după ce a făcut scandal în timpul unui zbor. Mai mult decât atât, a aruncat cu obiecte în pasageri, a înjurat echipajul de zbor şi a început să fumeze.

Dave Chapelle - Actorul a avut neapărată nevoie să meargă la toaletă în timpul unui zbor privat. Nu a mai putut "să se țină", şi-a desfăcut centura şi a intrat în cabina pilotului pentru a-l întreba cât mai durează zborul. Avionul a fost aterizat de urgență şi Dave şi-a facut nevoile după ce a discutat cu poliția.

Jonathan Rhys Meyer - Actorul de origine irlandeză a fost interzis de compania United Airlines după ce s-a îmbătat în timpul unui zbor şi a început să înjure şi să aibă un comportament rasist.

Diana Ross - Celebra cântăreața a fost reținută pe Heathrow din Londra după ce a atacat o femeie angajată a aerortului care dorea să o controleze.

Josh Duhamel - Actorul a făcut scandal în timpul unui zbor din anul 2010 după ce o stewardesă i-a cerut să-şi închidă telefonul. La aterizare a fost arestat.

David Hasselhoff - Actorului i s-a interzis în 2008 să mai zboare vreodată cu British Airways după ce s-a îmbătat puțin cam tare în timpul unui zbor.