Lumea artistelor nu este lipsită de rivalități, iar lista persoanele pe care nu le suportă Rihanna pare să fie din ce în ce mai mare. Cel mai recent nume de pe listă este Jennifer Lopez.

Multe vedete nu o suportă pe Jennifer Lopez, însă cea mai recentă rivală a acesteia nu surprinde pe nimeni. Jennifer Lopez și Rihanna au fost foate bune prietene...asta până când J Lo a decis să se distreze cu fostul iubit al Rihannei.Mărul discordiei dintre cele două dive este nimeni altul decât Drake. Rihanna și Drake au avut o relație de 4 luni, deși cei doi s-au ferit cât de mult au putut de ochii curioșilor. Drake chiar și-a mărturisit iubirea față de diva din Barbados pe scena MTV Video Music Awards.

Bennifer is back. Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional în văzul tuturor. Asta e dovada că formează un cuplu!

La scurt timp după ce s-a despărțit de Rihanna, Drake s-a afișat cu prietena bună a Rihannei, Jennifer Lopez. La sfârșitul anul 2016 cei doi confirmau relația printr-o poză de cuplu pe Instagram. Rihanna a considerat că buna ei prietenă a trădat-o și, deși îi oferise o pereche de cizme, Riri i-a dat unfollow lui Jennifer Lopez.

Nici Jennifer Lopez nu se lasă mai prejos. Diva i-a dat și ea unfollow Rihannei, așa că tot ce mai râmâne de făcut acum este să vedem cine cedează prima.