Antonia și-a obișnuit fanii cu ținutele sexy, care lasă să i se vadă formele perfecte și corpul fit pentru care lucrează intens la sală. Dar, din când în când, frumoasa artistă își surprinde fanii cu ținute care, cel puțin la prima vedere, nu par să o avantajeze deloc. 

Printre poze în care apare în body-uri decoltate, pantaloni mulați sau piese vestimentare foarte îndrăznețe, Antonia mai strecoară și câte o ținută atipică. S-a întâmplat recent, când frumoasa artistă a apărut pe Instagram purtând un outfit oversized, care nu lasă să i se vadă nimic din formele voluptoase. 

Îmbrăcată cu un trening mov, o pereche de pantofi sport și un palton până la genunchi, Antonia ar putea trece foarte ușor neobservată, mai ales că s-a ”camuflat” și cu o pereche de ochelari de soare. Părerile celor care o urmăresc pe Intagram au fost împărțite și, în timp ce unii au apreciat look-ul, evident că s-au găsit și păreri contradictorii: ”Nu îți stă bine în hainele astea!! În rest ești superbă” sau ”Așa s-ar costuma un extraterestru care ar vrea să devină detectiv particular” au fost două dintre comentariile prin care fanii i-au sugerat Antoniei că nu le place outfit-ul. 

Ce zici, îi stă bine?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)