Rețelele sociale îi ajută pe artiști să le transmită foștilor că nu mai vor să audă de ei. Acum, când Instagramul este la putere, un unfollow face cât o mie de cuvinte.

S-au iubit, au compus piese unul despre celălalt și au postat cele mai cute imagini. Cum ceea ce este frumos nu durează la nesfârșit, artiștii le-au spus adio partenerilor la un moment dat. În timp ce unii poate au rămas prieteni, alții și-au dat unfollow.

Chiar dacă se întâlnesc la evenimente comune, fanii sunt convinși că dacă și-au dat unfollow, nimic nu mai poate fi ca la început.

Uite despre cine este vorba:

Demi Lovato pe Max Ehrich. Demi și Max au dat de înțeles că s-au despărțit din cauza faptului că vor să se concentreze pe carierele lor și să evolueze pe plan profesional, dar apropiații susțin că altul este adevăratul motiv. Demi părea foarte fericită alături de Max, credea că este sufletul ei pereche și nu își vedea viitorul fără el. Odată cu trecerea timpului, fosta membră Disney a început să îl descopere din ce în ce mai mult pe Max și a ajuns la concluzia că nu rezonează foarte bine cu el.

Justin Bieber pe Selena Gomez. Ce s-a întâmplat de fapt? Se pare că Justin și Selena s-au despărțit nu o dată, ci de patru ori din cauza soacrei. Mama Selenei, Mandy Teefey nu vede cu ochi buni relația fiicei sale cu Biebs. Din acest motiv, cele două s-au certat la cuțite înainte de sărbători și-au dat unfollow pe Instagram, iar mama Selenei a ajuns la spital din cauza supărării. 

Miley Cyrus pe Liam Hemsworth. Cei mai mulți oameni au considerat că Miley este de vină, din cauza interesului ei pentru femei și a imaginii pe care și-a creat-o în ultimii ani. „Toată lumea crede că Miley este problematică și imatură și iubește să petreacă, în timp ce el este un surfer liniștit, însă asta nu este chiar adevărat. Liam petrece mult cu prietenii lui, iar Miley crede că ar fi trebuit să treacă deja peste această etapă”, a declarat un prieten de-al lui Miley.

Selena Gomez pe Justin Bieber

Joe Jonas pe Gigi Hadid. Imediat după despărțirea de Joe, Gigi se afișa la brațul lui Malik și începeau să contureze o nouă relație. Duop aceea au urmat poze cute pe Instagram, iar după modelul a apărut în videoclipul „Pillowtalk”.

The Weeknd pe Selena Gomez. "A fost greu pentru ei să realizeze că lucrurile se îndreaptă spre o direcție greşită. Au fost sinceri unul cu celălalt şi ştiau că lucrurile nu mai mergeau. Distanța a fost cauza principală a despărțirii", a declarat un apropiat al celor doi.

Zayn Malik pe Perrie Edwards. Decizia radicală luată de Zayn a venit la patru luni după ce acesta a părăsit One Direction. Ciudat este că Zayn plecase din One Direction tocmai tocmai pentru că voia să-şi salveze relația cu Perrie.

Calvin Harris pe Taylor Swift. Taylor Swift și Calvin Harris și-au spus adio după un an și trei luni de relație. La cum o știm pe Taylor probabil că a început să compună imediat piese despre fostul iubit. Presa de peste Ocean a explodat atunci când zvonul despărțirii a fost confirmat. Revista People scria că lucrurile nu au mai mers între Taylor și Calvin și au hotărât să pună punct. Asta după ce în martie 2016 au sărbătorit cu mare fast un an de relație, pe o plajă de vis.

Katy Perry pe Russell Brand. Katy și Russel au divorțat în 2012, dar se pare că nu și-au încheiat socotelile definitiv. Actorul a făcut un documentar despre viața lui și a făcut dezvăluiri și din timpul căsătoriei cu artista. El spune că viața lângă Katy Perry a fost una plictisitoare.