Old habits die hard! De-a lungul timpului, manichiura french a fost desființată de multe ori, inclusiv de publicațiile de fashion. Dar, la fel ca moda care revine după un anumit interval de ani, fix asta s-a întâmplat și cu french-ul. Și cine putea să aducă la viață acest tip de manichiură, dacă nu TikTok-ul!

Da, deja nu ne mai surprinde nimic pe TikTok. De la tips & trick pentru organizarea casei, la trucuri de makeup, toate se găsesc pe celebra rețea socială. Mai nou, un alt trend face ravagii printre utilizatori și sigur va mai trece ceva timp până vom scăpa definitiv de el. După fondul de ten miraculos sub formă de pudră, după așa-numitul ”reverse eyeliner”, a venit timpul ca în centru atenției să fie manichiura.

Unghiile sunt cartea de vizită a unei femei, iar acum este mai simplu ca niciodată să obți o manichiură french la tine acasă. Dacă nu ai timp să îți faci programare la salon, dacă nu ești foarte îndemânatică atunci când vine vorba de realizarea unui manichiuri impecabile, află că pentru un french de nota 10 ai nevoie doar de oja în nuanța preferată și de o ștampilă de silicon.

Uite cât de simplu poate să fie!

@catalinaz.nailtech

▪️French tips 🤩 @getnailsofficial #getnailsromania #getnailsofficial #unghiicugel #unghii_cu_gel #naildesigns #nailtech #invataperiktok

♬ Dougie x Breakfast x Chosen - Kuya Magik