Netflix decide, din când în când, să elimine conținut de pe platformă și așa se face că unele filme sau seriale despre care știai că sunt pe Netflix, dispar dintr-o dată. Și în luna aprilie vor dispărea câteva filme arhi-cunoscute, unele dintre ele block-bustere. Dacă nu le-ai văzut încă, acum este momentul!

Netflix a profitat din plin de contextul pandemiei și a reușit să depășească pragul de 200 de milioane de abonați la nivel mondial. Platforma de streaming își ține clienții aproape atât cu capodopere cinematografice clasice, cât și cu producții proprii. Acum, Netflix trece la ”curățenia de primăvară” și urmează să elimine câteva filme și seriale, pentru a face loc în schimb altora noi. Dacă nu le-ai văzut deja și vrei să le dai o șansă, mai ai timp până la finalul lunii aprilie. 

I Am Legend - filmul din 2007 cu Will Smith iese de pe Netflix pe 30 aprilie. 

Snowpiercer - filmul din 2014 dispare de pe Netflix pe 30 aprilie. Poți urmări însă în continuare serialul Snowpiercer, care are două sezoane. 

Django Unchained - celebrul film cu Leonardo DiCaprio și Jamie Foxx iese de pe Netflix pe 24 aprilie. 

Parasite - filmul care i-a adus regizorului său un premiu Oscar nu va mai fi disponibil pe Netflix de luna viitoare. 

Alte filme care vor mai dispărea luna aceasta sunt: Eddie Murphy: Delirious, The Last Resort, The Sapphires, Blackfish, Platoon, Runaway Bride. Dacă vrei să le mai dai o șansă, le poți vedea în luna aprilie.