Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate, dar și comentate cupluri din muzica românească. Acolo unde există mulți fani, există automat și mulți hateri, iar cei doi au de-a face constant cu fel de fel de critici din partea celor care îi urmăresc. Un ”criteriu” pentru care sunt deseori luați în colimator de hateri este... diferența de înălțime. 

Dragostea nu ține cont de vârstă, rasă, înălțime sau greutate. Așa se face că, oameni care aparent nu se potrivesc fizic sau nu se încadrează în anumite tipare, ajung să formeze cupluri foarte bine sudate și să fie fericiți ani la rând, în ciuda criticilor celor din jur. Este și cazul Antoniei și al lui Alex Velea, care formează o familie fericită, se susțin reciproc și sunt alături unul de celălalt și la bine, și la greu. De când s-au combinat, au existat voci care i-au criticat din diverse motive, iar unul dintre ele a fost faptul că Antonia este mai înaltă decât el și că, din această cauză, nu s-ar potrivi din punct de vedere fizic. 

Vrei să arăți ca Antonia în pozele de pe Instagram? Uite ce filtru trebuie să folosești!

Artista a decis să dea cărțile pe față și a răspuns, în sfârșit, la întrebarea de pe buzele multora dintre cei care îi urmăresc: ce diferență de înălțime este între ea și Alex Velea? Ei bine, este vorba despre 8 centimetri, în favoarea Antoniei. Artista are 1,78, în timp ce Alex Velea are 1,70. ”Dacă sufeream din cauza acestei diferențe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine”, a spus Antonia, la un moment dat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)