Selena Gomez împacă de minune cariera muzicală, cinematografia și business-ul cu produse cosmetice. Artista este într-o formă de zile mari și poate spune cu mâna pe inimă că 2021 este anul ei. Deși încă nu a ajuns la final, Selena se poate lăuda că îi merge excelent pe toate planurile.

Începutul anului a fost momentul în care a lansat primul album în limba spaniolă din carieră. Următoarele luni au surprins-o pe platourile de filmare din New York, unde a filmat pentru producția marca Hulu ”Only Murders in the Building”. Primăvara a venit cu vești excelente pentru Selena: produsele cosmetice Rare Beauty, pe care și-a pus semnătura, au ajuns în magazinele din toată lumea.

#Insecurities. Selena Gomez a vorbit despre cel mai mare complex al ei: ”Este legat de...”

Selena nu are de gând să ia pauză prea curând, iar presa de peste Ocean a scris că artista va avea un rol într-un thriller produs de Drake. Încă nu se știe dacă va primi rolul principal, nici când vor începe filmările. Până atunci însă, o vei putea vedea în serialul ”Only Murders in the Building”. Dar nu e singura producție care merită atenția ta: avem pentru tine o listă întreagă cu filme în care a jucat Selena Gomez și pe care probabil că nu le-ai văzut până acum. 

'In Dubious Battle' (2016)

'The Fundamentals of Caring' (2016)

'Neighbors 2' (2016)

'The Big Short' (2015)

'Behaving Badly' (2014)

'Getaway' (2013)

'Monte Carlo' (2011)

'Princess Protection Program' (2009)

'Another Cinderella Story' (2008)

'Walker, Texas Ranger: Trial by Fire' (2005)