Kelly Osbourne, fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne, a avut de când se știe probleme cu greutatea. De la o adolescenta supraponderală, chiar obeză uneori, s-a transformat într-o tânără cu o greutate mereu fluctuantă.

Vedeta a reușit să slăbească în ultimii doi ani 40 de kilograme și toată lumea o felicită pentru felul spectaculos în care arată. Până acum însă nu s-a știut cum a făcut-o.

Kelly Osbourne a dezvăluit că și-a pus inel gastric: “Nu îmi pasă ce crede lumea. Am făcut-o și sunt mândră de asta, mi-am pus inel gastric. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea!”

După slăbirea spectaculoasă, Kelly Osbourne are planuri mari pentru corpul ei: vrea să își îmbunătățească și aspectul sânilor.

Fiica lui Ozzy a mai dezvăluit că I s-a schimbat foarte tare fizionomia după ce a suferit o disfuncție ale articulației temporomandibulare. Că să își revină, i-au fost făcute injecții în mandibulă, iar lucrul asta a avut ca efect secundar schimbarea fizionomiei - fața ei este mult mai suplă.