Familia Kardashian face ca parentingul să pară foarte simplu la tv. În realitate, lucrurile nu sunt chiar atât de roz.

Pentru că au fost pentru mult timp 24/7 prezente în fața reflectoarelor, fetele din familia Kardashian s-au simțit de multe ori forțate să impună reguli pentru copiii lor. 

Familia Kardashian face din creşterea şi din educarea copiilor o prioritate, având grijă să le ofere iubirea necesară. Pe lângă asta, reușesc mereu să le impună anumite reguli care, spun ele, vor face din copiii lor oameni cu adevărat frumoşi.

1. Kylie nu o lasă pe Stormi în afara casei. Kylie vrea ca Stormi să aibă o copilărie normală, fără camere de filmat non stop. Atunci când prietenii sau membri familiei vor să o vadă pe micuța, trebuie să își programeze o vizită acasă la Kylie.

2. Stormi nu are televizor în cameră. Deși ea a devenit populară datorită tv-ului, Kylie are o regulă strictă pentru Stormi. Travis Scott nu se opune, ba mai mult, acesta a declarat pentru Rolling Stones: ”Copiii din ziua de astăzi stau pe iPad. Cu atâta tehnologie, uită să se mai joace. Pentru Stormi tv-ul iese din discuție.”

3. North nu are voie să folosească produse de makeup. ”Ea adoră machiajul, însă tatăl ei nu o mai lasă să se machieze. Cred că el s-a săturat și a schimbat toate regulile. Eu am lăsat-o să poarte un pic de ruj roșu pe buze de Crăciun și o mai las să se machieze din când în când. Eu o las, dacă poartă o rochie neagră, chiar și să folosească ruj negru”., a declarat Kim.

4. Kourtney doarme mereu cu Penelope, Mason și Rayne. Deși a fost criticată de multe ori pentru asta, lui Kourtney nu îi pasă. Aceasta a spus de multe ori că va dormi cu cei mici până când ei se vor simți pregătiți să doarmă singuri.

5. Copiii lui Kourtney nu au voie să mănânce mâncare încălzită sau pregătită la microunde. Toți cei care o cunosc pe Kourt știu că nu are cuptor cu microunde în casă și nici nu vrea să audă de așa ceva. 

6. Dacă cei trei copii ai lui Kourtney vor să se joace cu păpuși Barbie sau figurine de acțiune, ghinion! Kourt nu le permite să se joace cu nimic ce conține plastic. Aceștia au voie doar la jucării din lemn.

7. Persoanele din jurul lui Penelope nu au voie să rostească cuvântul ”gras”. Kourtney e de părere că cei mici trebuie să crească într-o notă pozitivă, fără să îi judece pe alții.