Beyonce nu ar avea cum să fie regina imperiului pe care îl are dacă nu ar avea și o doză de duritate. Artista știe să se impună în fața copiilor, iar aceștia știu că au un set de reguli pe care trebuie să îl respecte cu sfințenie. Și cum gemenii sunt cei mai mici, toată presiunea cade pe Blue Ivy care nu are voie să facă tot ce își dorește un copil de vârsta ei.

 

Blue Ivy se poate lăuda cu prima reușită din cariera ei. Aceasta a fost nominalizată pentru prima dată la categoria BET HER Award. Blue Ivy a plecat acasă cu premiul și astfel a devenit cea mai tânără câștigătoare din istoria BET Awards. 

Chiar și așa, artista are o listă de lucruri pe care i le interzice micuței: 

1. Blue nu este doar fiica lui Bey, ci și cea mai bună prietenă. Blue nu merge nicăieri fără acordul mamei sale și, de cele mai multe ori, micuța merge cu mama ei în concerte și turnee. Este foarte cunoscut episodul în care Beyonce a luat-o pe Blue la show-ul ei, deși micuța avea doar un an și jumătate.

2. Beyonce are pretenția ca de cele mai multe ori Blue să se asorteze cu ea la ținute. Fie că vorbim de evenimente, fie că vorbim de ținutele de zi cu zi, Blue și Beyonce trebuie să fie în orice moment al zilei #motheranddaughtergoals.

3. Fără doar și poate, Blue este faimoasă înainte să se fi născut, dar nu mai faimoasă decât mama ei. Chiar dacă pozele de familie sunt cele mai apreciate de către fani, Beyonce îi cere de multe ori micuței să părăsească cadrul, astfel încât atenția să fie doar asupra ei.

4. Blue nu poate pleca de acasă decât însoțită de o armată de bodyguarzi și nu înainte de a se consulta cu stilistul ei. Da, ați văzut bine! Blue are propriul ei stilist care o sfătuiește mereu cum să se îmbrace.

5. Beyonce s-a asigurat că fetița ei nu va călca pe urmele lui Jay-Z și nu va merge la o școală publică. Queen B a înscris-o pe Blue la Center of Early Education din West Hollywood și este obligată să învețe franceza, fie că vrea, fie că nu vrea.

6. Blue nu are ocazia să deguste toate alimentele interzise pentru copii, iar asta i se datorează mamei sale. Bey are un regim strict pentru micuța ei, iar bucătarul personal se asigură că respectă instrucțiunile primite.