Să fii soț de vedetă nu este o treabă atât de simplă pe cât pare. Ei știu că acasă soțiile fac regulile, iar dacă nu le respectă, viitorul lor s-ar putea să nu mai fie atât de roz.

Cine ar fi crezut că Jay-Z sau Kanye West au reguli stricte pe care trebuie să le respecte? Se pare că soțiile lor, dar și ale altor celebrități au pus răul înaintea binelor și, astfel, au creat o serie de reguli care trebuie respectat cu sfințenie de cei care le-au jurat că le vor fi mereu alături.

Iată ce la ce reguli sunt supuși soții vedetelor!

Jessica Biel - dacă Justin Timberlake o înșeală, trebuie să îi dea 500.000$.

Candace Cameron Bure - când soțul ei este nervos, acesta trebuie neapărat să vorbească în rusă.

Sarah Michelle Gellar - crede că fiecare are nevoie de intimitate, așa că soțul ei, Freddie Prinze are baia separată de a ei.

Kim Kardashian - Kanye a semnat un contract de confidențialitate conform căruia după ce se despart, acesta nu are voie să discute nimic despre ea.

Kourtney Kardashian - chiar dacă s-a despărțit de Scott Disick, aceștia au rămas în relații foarte bune. Scott nu are voie să mânânce fast-food acasă la Kourtney.

Chrissy Teigen - John Legend este nevoit ca la fiecare ceartă să îi dea dreptate lui Chrissy, chiar dacă nu are.

Jennifer Aniston - actrița funcționează pe principiul ”Banii tăi sunt banii mei, iar banii mei sunt tot ai mei”, astfel că fostul ei soț, Justin Theroux nu avea voie să se atingă de banii ei.

Blake Lively - i-a impus lui Ryan Reinolds ca ea să fie mereu prioritatea lui, indiferent de situație.

Fergie - de fiecare dată când aceasta consideră că este necesar, soțul ei, Josh Duhamel trebuie să meargă la consiliere de cuplu, indiferent dacă acesta vrea sau nu.

Beyonce - artista s-a gândit și are un plan perfect în cazul în care se desparte de Jay-Z. Acesta îi datoreaza 5 milioane de $ pentru fiecare copil și câte un milion de dolari pentru fiecare an în care au fost căsătoriți.