Beyonce și Jay-Z sunt couple goals pentru mulți fani. Sunt foarte talentați și au succes worldwide și formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Sunt foarte iubiți de către fani, dar sunt foarte multe lucruri pe care aceștia nu le stiu despre cuplul lor preferat sau le știu și le ignoră.

Cuplul Beyonce și Jay-Z refuză să vorbească în public despre relația lor. Singura metodă prin care fanii află ceva despre cei doi este mesajul prin care aceștia îl transmit prin piesele pe care le lansează.

Iată zece lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre ei:

1. Nimeni nu poate uita incidentul din lift cu sora artistei, Solange Knowles și Jay-Z. Artistul a fost surprins în 2014 în lift cu sora lui Beyonce, însă soția rapperului nu a dorit să comenteze situația, singura declarație fiind: ”Este o chestiune de familie pe care o rezolvăm între noi.”

2. Ca în orice cuplu, si Queen B și Jay-Z au probleme bazate pe gelozia. Beyonce și-a exprimat nemulțumirea pentru gafele făcute de soțul ei prin intermediul muzicii: “He only want me when I'm not there/He better call Becky with the good hair.”

3. Beyonce și Jay-Z nu vorbesc niciodată deschis despre relația lor. Cei doi apelează la muzică pentru a oferii câteva detalii despre viața de cuplu. Albumul ”Lemonade” lansat de artistă prezintă toate problemele din viața de cuplu. ”Aleg să îmi spun problemele prin intermediul muziciii. Dacă o fac pe altă cale, lucrurile degenerează.”, declara Beyonce.

4. Fiecare cuplu are o dată preferată care înseamnă ceva pentru ei: ziua de naștere a copiilor, zi nunții, ziua în care s-au cunoscut. Beyonce și Jay-Z acordă o importanță deosebită numărului 4 și s-au căsătorit pe 4 aprilie.

5. Bucuria de a dărui și de a primi se rezumă la faptul că o persoană s-a gândit la tine. Cuplul Beyonce și Jay-Z au dus asta la un alt nivel. Cu fiecare ocazie, aceștia își dăruiesc lucruri scumpe, precum un avion privat de 40 milioane de dolari.

6. Relația lor nu a fost mereu la fel de solidă precum pare. Cei doi au luat mai multe pauze, chiar înainte de a se căsători.

7. Să fii celebru vine la pachet cu un preț. Prețul pe care cei doi îl plătesc pentru faimă este faptul că nu petrec mult timp cu cei trei copii.

8. Presa a speculat de foarte multe ori că cei doi sunt căsătoriți doar de dragul business-ului, deși cei doi au negat asta. Beyonce și Jay-Z s-au cunoscut când artista avea 18 ani și au început să iasă la date când a împlinit 19 ani.

9. Beyonce a trecut peste zvonul conform căruia Jay-Z ar mai avea un copil, altul în afară de Blue Ivy și gemenii. Aceasta a fost implicat într-un caz de paternitate intentat de o femeie cu care se presupune că ar fi avut o relație în anii ‘90.

10. Cei doi au încercat să patenteze numele fetiței, probabil pentru a-l transforma cu ușurință, cu timpul, într-un brand foarte puternic. Intenția lor nu s-a concretizat, ceea ce i-a făcut pe mulți să își dea ochii peste cap.