Ziua nunții este cea mai frumoasă din viața unui cuplu. Sau, cel puțin așa ar trebui să fie. Aceste cupluri cu siguranță își vor aminti de ziua în care au spus ”DA!” având în vedere de ce întâmplări au avut parte.

Nu totul se întâmplă așa cum ai vrea sau cum plănuiești, iar vedetele știu asta prea bine. Cel mai important eveniment din viața lor a luat o întorsătură ciudată atunci când întâmplări neprevăzute au început să se petreacă.

Uite cine a avut parte de ghinion în cea mai importantă zi:

La nunta sa cu Ryan Reynolds, Blake Lively și-a ars rochia de mireasă cu o artificie în timp ce îi întâmpina pe invitați.

Cu câteva ore înainte de a-i spune ”DA!” lui Mike Comrie, Hillary Duff și-a rupt un dinte în timp ce mânca o chiflă. Noroc că a găsit un dentist care a putut să o ajute în timp util până la ceremonie.

Benji Madden a pierdut verighetele fix înainte de a-i jura loialitate lui Cameron Diaz.

Kim Kardashian și Kanye West nu au fost suficient de atenți la detalii, astfel că au greșit numele invitaților și poziționarea la mese.

Kristin Cavallari a fost mușcată de față chiar de câinele ei în ziua nunții cu Jay Cutler.

Chrissy Teigen și John Legend au întârziat ceremonia cu 4 ore deoarece artiștii care trebuiau să cânte la nunta lor, dar și unii membri de familie au avut zborurile întârziate din cauza vremii.

Un prieten de-al cuplului Justin Timberlake - Jessica Biel a filmat un videoclip amuzant cu un invitat care nu a putut veni la nuntă din cauza situației financiare, iar Justin s-a amuzat pe seama lui, invitații simtindu-se jigniți.

Katherine Heigl și-a uitat pașaportul înainte de a pleca în luna de miere în Mexic alături de soțul ei, Josh Kelley.

Solange Knowles, sora lui Beyonce a făcut alergie puternică înainte de nunta cu Alan Ferguson. Nici machiajele nu au ajutat-o prea mult pe aceasta.

Elton John, cel care trebuia să cânte la nunta Victoriei cu David Beckham a suferit un preinfarct fix în ziua nunții lor și nu a mai putut fi prezent la petrecere.