Celebritățile ies în evidență prin lejeritatea cu care aruncă bani pentru a-și îndeplini diverse mofturi. Chiar și în lumea lor despre unele se spune ca exagereaza, cheltuind sume fabuloase pe obiecte și servicii de lux.

Cei mai mulți dintre noi ne simțim vinovați când aruncam banii pe o multime de lucruri care nu ne vor folosi niciodată la nimic. Cu toate acestea, unele persoane sunt dispuse să plătească grămezi de bani pe lucruri de care unii nici nu știu că există.

De la băi în căzi din aur până la tigri bengalezi ca animale de companie, o serie de vedete își cumpară cele mai ciudate lucruri de care ai auzit.

Bono a dat 1.700 de dolari pentru siguranța pălăriei sale.

Victoria Beckham a dat peste 35.000 de dolari pe un telefon placat cu aur.

Beyonce a dat 100.000 de dolari pe un costum.

 Jennifer Aniston aruncă anual circa 140.000 de dolari pe tratamente de înfrumusețare.

 George Lucas are propria brigadă de pompieri.

Ashton Kutcher a plătit 200.000 de dolari pentru o călătorie în spațiu.

Lady Gaga plătește 50.000 $ pe Ghost Busting Gizmo. Mecanismul de găsit fantome este ceea ce o face pe Lady Gaga să se teamă mai puțin de acestea, alături de vânătorii de fantome pe care vedeta îi plătește pentru a-i verifica toate camerele de hotel în care urmează să se cazeze.

Mike Tyson a simțit nevoia de a avea doi tigri bengalezi, fiecare în valoare de 150.000 dolari, pentru care costul hranei se ridica la 4000 $ pe lună. 

Nicolas Cage a deținut în 2007 un schelet de dinozaur în valoare de 275.000 $, pentru care s-a luptat la achiziționare cu Leonardo DiCaprio. 

Paris Hilton are un câine care doarme într-o cușcă de peste 300.000 $.