În lumea artiștilor orice este posibil. Nu puține au fost dățile în care aceștia au renunțat la bunul simț și s-au certat în lumina reflectoarelor.

Rivalitățile dintre vedetele de la Hollywood nu sunt un mit și sunt și ceea ce face deliciul fanilor. Fie că este vorba de o trădare în dragoste sau de ură pe vreo rețea de socializare, unele dintre aceste certuri au fost destul de explozive și au atras atenția publicului.

Taylor Swift și Kanye West. Cei doi au început să se certe la începutul anului 2009 și a degenerat de-a lungul anilor. Este greu de uitat momentul în care Kanye West i-a smuls microfonul lui Taylor în timpul discursul de acceptare a premiului de la VMA. Cei doi s-au împăcat anul următor și Kanye chiar a declarat că este deschis să compună muzică împreună cu Taylor. Însă planurile lor au eșuat după ce Kanye a scos melodia „Famous” în 2016, iar unele versuri o includeau și pe Taylor: ”Simt că eu și Taylor am putea face sex / De ce? Pentru că am făcut-o faimoasă”. Taylor a reacționat destul de dur și l-a acuzat pe Kanye că i-ar fi subminat succesul.

Orlando Bloom și Justin Bieber. Actorul i-a declarat război lui Justin Bieber în 2014, după ce acesta a cântat în cadrul show-ului de modă organizat de Victoria's Secret. După au apărut zvonuri conform cărora Justin ar fi încercat să o cucerească pe Miranda Kerr, care era, la acel moment, iubita lui Orlando Bloom.

Katy Perry și Taylor Swift. Cele două artiste s-au certat pe...dansatori. Taylor a angat trei dansatori care, anterior, făcuseră parte din staff-ul lui Katy Perry. 

Miley Cyrus și Nicki Minaj s-au duelat în urma premiilor VMA din 2015. Totul a început atunci când videoclipul ”Anaconda” al lui Nicki Minaj nu a primit nominalizare la premii. Nicki Minaj a început să le jignească pe Taylor și Miley și să își arate frustrarea pe Twitter, iar Miley i-a oferit imediat replica, ba mai mult, a lansat piesa ”Cattitude” în 2019 în care cântă: ”I love you, Nicki, but I listen to Cardi.”

Bette Midler și Ariana Grande. Bett a susținut mereu că Ariana Grande se folosește de sex-appeal pentru a-și promova și vinde muzica. ”Este surprinzător cum cineva ca Ariana Grande, cu vocea aceea prostească și foarte ascuțită, care se filmează în mașini scumpe vinde atât de bine. Nu știu cine îi spune să facă asta!”

Kim Kardashian și Chloë Grace Moretz. Cu toții știm că lui Kim îi place să posteze poze în ipostaze sexy, însă o imagine postată de ea pe Twitter în urmă cu ceva timp se pare că nu a fost pe placul actriței Chloë Grace Moretz. ”Sper să îți dai seama ce impact au pozele acestea asupra tinerelor, care trebuie să înțeleagă că au mai multe de oferit decât un corp”, a scris Chloë Grace Moretz.

Nicki Minaj și Cardi B. Cele două au început să se certe la petrecerea Harper's Bazaar ICONS . Cardi B a aruncat cu pantoful în Nicki Minaj, iar cele două au fost separate de cei de la pază.