Julia Carolan este recunoscută pe TikTok pentru clasificările pe care le face. Aceasta dă note celor mai zgârcite vedete, iar lista este destul de lungă.

Julia le-a dat de gol pe majoritatea vedetelor de Hollywood. Aceasta lucrează într-un restaurant dintr-un New York vizitat de multe persoane cunoscute. După videoclipurile postate de ea pe TikTok, multe celebrități au simțit nevoia să își ceară scuze, iar un exemplu este Hailey Bieber.

Soția lui Justin Bieber, Hailey a primit nota 3.5. ”Poate e o notă controversată. Am întâlnit-o de mai multe ori pe Hailey și niciodată nu mi s-a părut drăguță. Chiar aș vrea să îmi placă de ea, dar o să îi dau doar 3,5/10. Îmi pare rău!”

Nici miliardara Kylie Jenner nu se poate lăuda cu nota ei. Aceasta a primit un 2. ”Kylie e ok, dar a lăsat 20$ bacșiș, pentru o notă de plată de 500$. Vouă cum vi se pare asta?”

Așchia nu sare departe de trunchi, iar Kendall Jenner se pare că a moștenit zgârcenia de la Kylie. Asta i-a adus nota 4 din partea angajatei de la restaurant. ”A avut o atitudine rece și distantă. Nici măcar nu discuta ea cu noi, ci avea o persoană angajată special pentru asta”.

Madonna conduce și ea topul rușinii. Artista este recunoscută ca fiind o zgârcită, cel mai mare bacșiș lăsat de ea fiind 18 dolari.