Viața de artist nu înseamnă numai lumina reflectoarelor sau apariții pe covorul roșu, ci și multe ore petrecute pe drum în diverse mijloace de transport.

Iată patru artiști care au trecut prin clipe de groază în timpul călătoriilor și cum iși amintesc acele momente!

Miley Cyrus

În drum spre concertul de pe scena festivalului din Glastonbury, Miley Cyrus a trecut prin momente de panică fix înainte de aterizare. Artista se afla în avion cu mama ei, Trish și sora sa, Brandi. Fix înainte de a ateriza, avionul în care se aflau a virat brusc și au început să zboare din nou.

Leonardo DiCaprio

„Eram la business class și unul din motoare a explodat fix în fața mea. Stăteam acolo uitându-mă spre aripă și toată aripa s-a transformat într-o minge de foc. Timp de câteva minute, au închis toate motoarele și pur și simplu stăteam acolo fără absolut niciun sunet și nimeni din avion nu spunea nimic”.

Post Malone

Avionul privat al rapper-ului a fost nevoit să aterizeze de urgență, după ce anvelopele au explodat. „Noi doar am auzit pocnitura din pneuri. Apoi, a intrat fum sau nu știu, poate era altceva și atunci am zis: Asta nu-i bine deloc!”.

Diplo

Diplo era în drum spre două concerte când a apărut o problemă la avionul în care călătorea. DJ-ul și-a anunțat fanii că este posibil să nu mai ajungă la următorul show, pentru că „geamul de la avion tocmai s-a crăpat” și a împărtășit câteva poze cu aceștia, pe Instagram.