Vedetele sunt, de multe ori, ținte extrem de accesibile pentru hoți. Tentația e mare, mai ales că se afișează cu haine și bijuterii scumpe. Nu e de mirare că hoții dau buzna în casele lor atunci când nu sunt acasă sau chiar când dorm.

Să fii faimos nu e atât de simplu pe cât poate părea. Atunci când toată lumea ştie cât de bogate sunt vedetele, acestea devin cu ușurință ținta hoților. Unii au scăpat doar cu câteva bunuri distruse, alții au rămas cu pagube de milioane de dolari.

Uite cu ce au plecat hoții!

Rihanna. Rihanna a fost de nenumărate ori victima hoților, însă în 2013 i-a fost vandalizată casa, iar după ce a pornit alarma, hoții s-au speriat și au plecat fără să fure nimic

Miley Cyrus. Miley a  fost victima hoților de trei ori, în doi ani. I-au furat lucruri în valoare de 100 de milioane de dolari și un Maserati Quattroporte.

Drake. A a fost jefuit în aprilie 2018, când o femeie în vârstă de 24 de ani a plecat din casa artistului cu apă și suc, în valoare de 10 dolari.

Kim Kardashian. I s-au furat din camera de hotel bunuri în valoare de 11 milioane de dolari, inclusiv inelul cu diamant, în valoare de 4 milioane de dolari. 

Kendall Jenner. Casa lui Kendall din Hollywood a fost spartă, iar hoții au plecat cu bijuterii în valoare de 200 de mii de dolari.

Jason Derulo. Hoții i-au furat lui Jason lucruri în valoare de 680 de mii de dolari, în timp ce angajații dormeau. 

Orlando Bloom. Pe vremea când era cu Miranda Kerr, un fan înfocat al acesteia le-a spart casa pentru că își dorea să pună mâna pe lenjeria ei. Dacă tot a ajuns acolo, a plecat și cu haine, ceasuri, genți și opere de artă, toate în valoare de peste jumătate de milion de dolari.

Lui John Legend i-a fost furat un bagaj din aeroport. Paguba s-a ridicat la ”doar” 25.000$.