Știi vorba aia cu ”mâța blândă zgârie rău”? Ei bine, se aplică perfect și în cazul celebrităților. Multe dintre ele dau pe-afară de răutate și invidie, chiar dacă nu ar recunoaște nici în ruptul capului. Avem destul exemple de rivalități, dar și de răutate gratuită.

Unele sunt lipsite de sex-appeal, altele de talent, altele de bun-simț. Mai jos sunt doar câteva dintre starurile Disney care au ajuns milionare, deși nimeni nu prea înțelege bine cum sau de ce.

Shia LaBeouf. De la furatul unor cartofi prăjiți de la un om al străzii până la amuzamentul pe baza unor oameni marginalizați, starul din Transformers & Indiana Jones le-a bifat pe toate.

Adam Hicks, actorul din Zeke și Luther și Perechea de regi a fost de multe ori arestat pentru violență și pentru furt și port de armă.

Raven-Symoné din seria That's So Raven a spus comentarii și replici ofensive persoanelor transgender și staff-ului lui Beyonce.

Orlando Brown, colegul lui Raven Symone a avut discuții în contradictoriu cu aceasta și s-a ajuns chiar și la violemnță. Acesta a mai fost arestat și pentru posesie de droguri.

Adrienne Bailon din Cheetah Girls a fost foarte răutăcioasă cu Naturi Naughton, colega ei. Adrienne a avut o relație cu Rob Kardashian, iar comportamentul ei dificil a fost pus pe seama instabilității ei mentale.

Keke Palmer din filmul Akeelah and the Bee a fost foarte revoltată pe cei care au criticat-o pentru alegerile ei și postat multe mesaje dure la adresa acestora.

Oricât de sweet ar fi părut în High School Musical, Vanessa Hudgens nu este tocmai un îngereș, ea fiind de multe ori acuzată de rasism.

Bella Thorne se află și ea pe lista celor răi. Odată cu terminarea filmărilor pentru serialele Disney, Bella Thorne nu a mai ținut legătura cu niciun coleg.