Deși majoritatea fanilor știu că niciun reality show nu este 100% adevărat, familia Kardashian a dus minciuna la un alt nivel pe parcursul anilor de filmare la Keeping up with the Kardashians.

Nimic nu este ceea ce pare atunci când vine vorba de Kardashian. Familia a mințit de câteva ori, dar fanii nu au trecut cu vederea și le-au taxat imediat pe acestea. În timp ce reality show-urile sunt cunoscute pentru faptul că sunt regizate și urmează un anumit scenariu, Keeping up with the Kardashians a fost recunoscut pentru abilitatea milionarelor de a ascunde secrete și de a crea scandal.

Uite cu ce și-au supărat acestea fanii:

1. Au folosit o casă fake pentru anumite cadre din timpul show-ului Keepind up with the Kardashians. Mai târziu, Kim a spus că au făcut asta din motive de siguranță. 

2. Kim Kardashian s-a prefăcut că nu știa nimic de cererea în căsătorie a lui Kris Humphrey când, de fapt, ea a formulat întrebarea și s-a asigurat că are și cele mai bune lumini.

3. Deși a devenit o adevărată tradiție pentru familia Kardashian să facă felicitări de Crăciun în care apar toți, fericiți, adevărul este altul. Niciodată nu au fost toți și pozele au fost mereu photoshopate, după cum a spus Khloe.

4. Cei din familia Kardashian au mințit și în legătură cu donațiile. Kim Kardashian era recunoscută pentru acțiunile de caritate în parteneriat cu eBay. Aceasta spunea că donează toți bani către cazurile care au nevoie, dar, de fapt, aceasta dona doar 10%, iar restul banilor intrau în contul ei.

5. Kylie Jenner are un corp de invidiat pe care, spunea el, l-a obținut cu ajutorul unei creme ”minune”. Deși toată lumea crede că a apelat la operații pentru a atinge perfecțiunea, Kylie nu a recunoscut asta niciodată.

6. Kris Jenner s-a folosit de un întreg echipament necesar unui nou-născut pentru a atrage vizualizări pentru show-ul pe care l-a moderat în trecut. Aceasta și-a anunțat urmăritorii că va apărea North-West imediat după ce o va naște Kim, dar totul a fost o simplă strategie de promovare.

7. Kardashians au transmis mereu fanilor faptul că scenele de Crăciun le filmează live, pe 25 decembrie când, de fapt, aceastea sunt filmate cu 90 de zile înainte.

8. După ce a afirmat în nenumărate rânduri că își mărește buzele doar cu ajutorul makeup-ului, Kylie a recunoscut, într-un final că a apelat la injecții pentru volumul buzelor.