Știi vorba aia cu ”mâța blândă zgârie rău”? Ei bine, se aplică perfect și în cazul celebrităților. 

 Multe dintre ele dau pe-afară de răutate și invidie, chiar dacă nu ar recunoaște nici în ruptul capului. Avem destul exemple de rivalități, dar și de răutate gratuită.

Unele sunt lipsite de sex-appeal, altele de talent, altele de bun-simț. Mai jos sunt doar câteva dintre vedetele care au ajuns milionare, deși nimeni nu prea înțelege bine cum sau de ce.

Ariana Grande. Artista a fost foarte criticată pentru modul în care își tratează fanii. În urma unui concurs pe care fanii l-au câștigat, artista a stat mai puțin de 1 minut cu fanii, iar după aceea le-a cerut să șteargă poza, deoarece nu a fost pe placul ei.

Justin Bieber. Artistul a crescut în ochii noștri, iar probleme de comportament și cele cu drogurile nu au fost neștiute de fani. Picătura care a umplut paharul a fost momentul în care Justin a jignit o fană, spunându-i ”balenă” în timp ce aceasta s-a apropiat în bikini de el.

Beyonce. Queen B este una dintre cele mai puternice femei din industria muzicală. Pe lângă vocea uimitoare pe care o are, Beyonce se pare că este dispusă să facă orice pentru succes. Este foarte bine știu momentul în care aceasta s-a întâlnit la Super Bowl cu fostele colege de la Destiny’s Child și a dat mai încet microfoanele lor, astfel încât vocea ei să sune cel mai puternic.

Jennifer Lopez. Pretențiile artistei au mers atât de departe încât și-a asigurat fundul, iar cei din staff-ul ei trebuie să aibă mereu grija ca toaleta pe care se așează să fie dezinfectată și să fie special făcută pentru ea.

Taylor Swift. Oricât de sweet ar putea părea, Tay Tay este o adevărată fiară cu cei din staff-ul ei. Aceștia trebuie să știe foarte bine regulile impuse de ea și, mai presus de orice, să îi aducă mereu la oră fixă băutura ei preferată de la Starbucks.

Selena Gomez. Artista este destul de drastică cu cei din staff, iar selecția lor este una destul de riguroasă. După relația pe care a avut-o cu Justin Bieber, Selena nu acceptă ca cineva din staff-ul ei să poarte numele ”Justin”.

Rihanna. Riri este destul de pretențioasă în ceea ce privește calitatea lucrurilor. Staff-ul ei de abia mai lucrează cu ea, iar ceea ce li se pare și lor exagerat este faptul că vrea covoare din blană cu model animal print pe care să poată merge desculță.

Lady Gaga. Atunci când credeai că le-ai auzit pe toate, vine Lady Gaga și le cere celor din staff un manechin cu părul roz.