Petrecerile extravagante sunt ceva obișnuit când vine vorba de sărbatorirea zilelor de naștere ale celebrităților. Fie că sunt ținute în cele mai luxoase localuri alături de sute de invitați, sau în vilele personale, petrecerile impresionează întotdeauna.

Vedetele fac orice pentru a avea aniversări așa cum își doresc. Acestea se pregătesc cu luni înainte de marele eveniment, iar toate detaliile trebuie bifate. Uite ce petreceri extravagante au avut următoarele vedete:

Miley Cyrus este adepta extravaganțelor, așa că petrecerea ei de la 22 de ani a avut multe elemente interzise minorilor.

Kylie Jenner a avut o petrecere cu tema ”Alice in Wonderland” atunci când a împlinit 16 ani. Fiecare invitat a primit punguțe pline cu cadouri în valoare de 1000$.

Când a împlinit 21 de ani, Justin Bieber și-a rezervat o insulă în Caraibe.

Când a împlinit 35 de ani, Queen B a avut parte de o petrecere extravagantă organizată de Jay-Z. Pe lista invitaților s-au numărat Alicia Keys, Swizz Beats, Usher și Michelle Williams.

Kris Jenner este adepta extravaganțelor, așa că la aniversarea celor 60 de ani, aceasta a avut parte de o petrecere cu tematica Great Gatsby.

Chrissy Teigen a avut parte de o petrecere organizată de soțul ei, John Legend, iar Dave Chappelle i-a cântat personal sărbătoritei.

Kate Moss a avut o aniversare scumpă...la propriu. £100,000 a costat-o pe divă petrecerea la care au fost prezenți Victoria Beckham, Lenny Kravitz, Florence Welch, Vivienne Westwood și alți 150 de invitați. 

Când a împlinit 40 de ani, Kanye West și-a luat întreaga familie și au zburat în Bahamas.

Will Smith a aniversat 50 de ani făcând bungee jumping la Marele Canion.