Artiștii de la noi nu sunt învățați doar să primească cadouri de ziua lor, ci știu să și ofere. Piesele lansate de ziua lor au fost primite foarte bine de fani și au adunat milioane de vizualizări.

Fanii acestor artiști au fost în culmea fericirii când au văzut că idolii lor au lansat piese de ziua lor. Aceștia au ales să își transpună trăirile și sentimentele în piesele care vor ocupa mereu un loc special în inima lor.

Randi - Femeia care m-a învins. ”Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit, mai dinamic și cinematografic și, mai ales, să vină ca o antiteză a poveștii despre iubire profundă și emoții. Astfel, videoclipul vorbește despre o luptă fizică, deloc ușoară, în care ea mă învinge. Cred că e prima dată când reușim să sincronizăm o lansare cu ziua mea și a fost aproape întâmplător. E mai mult un cadou pentru toți cei care simt muzica și dansează cu ochii închiși!”

ADDA - Suntem femei. "Piesa asta este despre și pentru femeile puternice. Care au voce! Care nu acceptă să fie considerate niște făpturi gingașe fără apărare și atât. E despre și pentru femeile cu atitudine care luptă pentru ele și care deși au răni adânci, pot iubi din nou. Este despre și pentru femeile care au nevoie de dragoste, nu de cadouri scumpe. E despre și pentru femeile care au căzut de 10 ori și s-au ridicat de 11."​

MIRA - Plus și minus. „«Plus și minus» este cea de-a doua piesă de pe album și vorbește despre o experiență pe care eu și mulți alți oameni am avut-o. Întregul album la care lucrez dezvăluie pas cu pas o poveste de dragoste, iar fiecare piesă reprezintă o etapă. «Plus și minus» este despre extremele care întotdeauna se atrag indiferent, de situație. Clipul regizat de Kobzzon completează prin imagini și stări ceea ce doi oameni trăiesc într-o relație atunci când nici nu mai știu dacă o mai au sau nu. S-a construit un decor special pentru acest clip și a trebuit să blocăm o intersecție doar ca să ne ridicăm în aer cu o cabină telefonică”​

MIRA - Tu mă faci. ”Este prima mea declarație de dragoste pe care am scris-o sub forma unei melodii. Este despre dragostea necondiționată și despre cât de important este pentru o femeie să o faci să se simtă frumoasă”

JO x Juno - Caută-mă. “Ne place să spunem că piesa aceasta este primul nostru copil. Avem o grămadă de demo-uri în studio, rezultate din tot felul de întâmplări reale din viața noastră și așteptăm demult să împărtășim arta care iese din relația noastră. Muzica ne-a adus împreună și e de datoria noastră să dăm muzicii înapoi ceva, așa că sigur vor mai urma și alte proiecte în doi.”

Irina Rimes - 24:00. 24:00 este piesa care mă definește. Ea vorbește despre mine și despre cum îmi trăiesc viața, despre lucrurile care mă bucură, lucrurile care mă inspiră si sentimentele pe care le trăiesc. E o poartă către universul albumului meu, „Cosmos”.”

Antonia - În oglindă. "M-am deschis cel mai mult față de fani, de public prin piesa aceasta, am dat o bucațică din intimitatea mea. Mie nu prea îmi place să comentez despre acest subiect, pentru că sincer, nici nu este necesar, dragostea mamei pentru copilul său este evidentă și nu trebuie să mă explic. Nu am mai prea vorbit despre subiectul acesta în ultima vreme. Piesa "În oglindă" arată tot ceea ce simt pentru ea și este cea mai frumoasă piesă scrisă pentru mine, pentru că este despre fiica mea.​”

The Motans - Valuri mari. O să vă rog ca de la începutul piesei și până la finalul ei să stați cu mâinile în aer. Ele vor simboliza valurile și piesa este despre asta: să nu lăsați niciodată mâinile jos și să faceți valuri. Este o piesă foarte puternică pentru mine și sper din tot sufletul să nu plâng de emoție, ca un copil de 12 ani.”

What's UP X JO - CuBANii. După ce a cucerit topurile cu hiturile „Bine”, „Taxi” și „La tine”, What’s UP a colaborat cu JO și a lansat „CuBANii”, o piesă manifest despre puterea banilor și indiferența pe care oamenii o au fața de lucrurile cu adevarat importante. Single-ul este compus de către artist împreună cu Marius Moga, Robert Toma si JUNO. 

Andra - Nos Fuimos Lejos. Îi admir pe Enrique Iglesias și Descemer Bueno, sunt artiști foarte talentați și mă simt onorată că, din atât de multe posibilități, eu am fost alegerea lor. Piesa este exact pe sufletul meu: o împletire de gânduri și acorduri antrenante despre dragoste și viața trăită cu pasiune“