Vedetele au milioane de fani și încearcă să păstreze mereu legătura cu ei, doar că, uneori, lucrurile nu ies așa cum își doresc.

De multe ori, între vedete și fani s-au iscat conflicte de care nu ar trebui să fie mândre. Fie că au fost urmărite și au simțit că le-a fost încălcată intimitatea, fie că nu au fost de acord cu alegerile lor muzicale, fanii au trecut de multe ori în tabara dușmanilor.

Uite câteva dintre conflictele pe care le știe toată lumea:

Gigi Hadid a fost atacată de paparazzi în timp ce se afla la un show de modă din Milano în 2006. Un paparazzo a atacat-o în timp ce aceasta se îndrepta către locația în care era cazată. Sediuk, căci despre el este vorba a afirmat că: ”Deși Gigi este frumoasă, ea și prietena ei, Kendall nu au nicio legătură cu moda.”

Kylie Jenner a fost speriată de un stalker. În urma acestui incident, miliardara a trebuit să obțină ordin de restricție, mai ales că acesta a intrat in casa ei. 

Rihanna și-a bătut joc de o fană care purta colecția ei, Fenty. În 2014, o fană s-a îmbrăcat precum ea la balul de absolvire, iar aceasta și-a bătut joc de ea. Rihanna a postat un colaj în care apărea poza ei și poza fanei, alături de descrierea ”IG” vs. ”real life”.

Kim Kardashian s-a supărat pe un fan pentru că i-a luat apărarea surorii ei, Kourtney. Khesani Stan a scris pe Twitter: ”Ceea ce Kim nu înțelege este faptul că sora ei, Kourtney s-a săturat de viața în cadrul show-ului Keeping Up With tha Kardashians. S-a săturat să fie forțată să facă lucruri doar pentru a da bine pe tv.”

Cardi B a dat față în față cu un fan după ce s-au certat pe Twitter. Totul a început atunci când Cardi B a spus că a refuzat colaborarea cu Karol G și că mai bine că a lansat piesă cu Nicki Minaj pentru că amândouă au același nivel. 

Justin Bieber a bătut un fan după ce a vrut să facă o poză cu el. În 2016, Lamont Richmond și două fete care are fane Justin Bieber au vrut neapărat să facă poză cu artistul. Cei trei se aflau în fața Hotelului Westin din Cleveland când Lamont l-a întrebat pe Justin dacă fetele pot face o poză cu el, iar artistul l-a lovit și i-a spus că nu dă autografe.