Cui nu-i place să stea vara la plajă?! Toți iubim soarele și apa, dar cu siguranță avem motive diferite. Dacă fetele vor să se bronzeze cât mai mult și să-și etaleze costumele de baie, băieții au cu totul alte motive pentru care stau la plajă de dimineața până seara.

VEZI ȘI: TOP 16 celebrități care s-au bronzat în cele mai WTF feluri

Hai să-i deconspirăm pe băieți! Data viitoare când prietenul tău nu se mai dă plecat de la plajă, gândește-te la unul sau mai multe dintre motivele de mai jos:

1. Fetele în costum de baie. Ce e frumos, și lui Dumnezeu îi place. Unde mai poți vedea fetele cu haine mai puține decât la plajă?!

2. Orele petrecute la sală se văd în sfârșit! Crezi că băieților nu le place să-și pună în valoare calitățile? 

3. Fetele care îi roagă să le ajute să își dea cu cremă de protecție. 

VEZI ȘI: TOP 12 oameni care s-au bronzat în cele mai WTF feluri

4. Jocurile pe plajă. Câțiva prieteni și-o minge să fie, că distracția vine de la sine.

5. Le place și lor să se bronzeze, chiar dacă nu recunosc. E adevărat că nu stau la soare cu orele, dar orice urmă de soare prins din zbor e bine-venită.

VEZI ȘI: TOP 6 cântărețe care au ieșit la plajă vara asta. Care arată cel mai bine?

6. Pot să bea oricând, oricât și orice. La plajă totul e permis, chiar și să începi petrecerea la 9 dimineața sau să nu o închei niciodată.

7. Pot să impresioneze fetele cu calitățile lor de înotători. Un context potrivit: o fată în pericol e tot ce au nevoie pentru a-și arăta curajul și a fi protagoniștii unei secvențe rupte din ”Baywatch”.

VEZI ȘI: TOP 17 câini care adoră să se bălăcească în piscină

8. Pot să poarte non-stop ochelari de soare. Și lor le place să afișeze un zâmbet misterios, iar ochelarii de soare sunt de mare ajutor!