Atunci când ai un frate geamăn, parcă trăiești totul la pătrat. Fie că semănați sau nu, că aveți sau nu aceleași preocupări, conexiunea care se stabilește între voi este indestructibilă. Iar câteva celebrități se bucură de această experiență, fie că frații lor au urmat cariere asemănătoare sau au ales să stea în umbră. 

Gisele Bündchen provine dintr-o familie cu 5 surori. Una dintre ele, Patricia, este sora ei geamănă și lucrează împreună la unele evenimente de fashion.

Ashton Kutcher are un frate geamăn pe nume Michael. A trecut printr-un transplant de inimă când avea 13 ani, iar acum lucrează pentru o fundație care ajută oameni cu aceeași boală ca a lui.

Scarlett Johansson și Hunter sunt gemeni și s-au născut la 3 minute distanță. Hunter este implicat în politică și își însoțește sora celebră la evenimente dedicate cinematografiei. 

Vin Diesel are un frate geamăn care nu îi seamănă deloc! Îl cheamă Paul și este editor de montaj.

Shawn Ashmore și Aaron sunt amândoi actori și au jucat atât împreună, cât și separat. 

Alanis Morissette și Wade Imre Morissette sunt gemeni, iar Wade a cochetat și el cu muzica în tinerețe. Acum lucrează ca instructor de yoga și cântă muzică rock ocazional. 

Joseph Fiennes mai are un frate geamăn pe nume Jacob și un frate mai mare, pe Ralph. Spre deosebire de Joseph și Ralph, Jacob a stat departe de industria cinematografică. 

Eva Green are o soră geamănă pe nume Joy, care are cu totul alte procupări. A studiat afaceri și este căsătorită cu un conte italian. Trăiesc în Normandia și au o fermă de cai.