”Diamonds are a girl's best friend”, ca s-o cităm pe Marilyn Monroe. Vedetele de la Hollywood și nu numai nu se mulțumesc cu puțin când vine vorba despre bijuterii, iar bărbații care le-au cerut de soții au băgat adânc mâna în buzunar pentru a le convinge să spună ”da”. Sigur că de banii pe care i-au plătit pe un inel cu diamante ar fi putut cumpăra lejer o insulă într-un ocean. 

Faza cea mai tare e că unele celebrități și-au vândut inelele de logodnă după despărțire. 

Mariah Carey - a primit un inel cu diamant de 35 de carate de la James Packer. Bijuteria a costat 10 milioane de dolari, iar Mariah a vândut-o după ce s-au despărțit. 

Kim Kardashian - inelul de logodnă ”upgradat” pe care l-a primit de la Kanye West a costat 8.5 milioane de dolari. Bijuteria cu diamant de 20 de carate i-a fost furată în timpul jafului de la Paris. 

Elizabeth Taylor - inelul cu care Richard Burton a cerut-o în căsătorie în 1968 avea un diamant de 33 de carate. Bijuteria a fost vândută în 2011 pentru o sumă de 8.8 milioane de dolari.

Beyonce - Jay Z a ajuns la inima lui Queen B. cu un inel cu diamant de 8 carate, pentru care a scos din buzunar (sau de pe card) nu mai puțin de 5 milioane de dolari. 

Paris Hilton - a primit de la Paris Latsis un diamant de 24 de carate, care a costat 4.7 milioane de dolari. După ce s-au despărțit, diva a vândut inelul la o licitație și a donat o parte din bani pentru a ajuta victimele Uraganului Katrina. 

Jennifer Lopez - a primit de la Marc Anthony un inel cu diamant albastru, foarte rar, care a costat 4 milioane de dolari. 

Grace Kelly - a primit un inel demn de o prințesă. Prințul Rainier II de Monaco i-a oferit o bijuterie în valoare de 4.06 milioane de dolari.