Taylor Swift face muzică din relațiile încheiate, iar rețeta funcționează deja de ceva timp. După despărțirea de Calvin Harris, toată lumea așteaptă să audă următorul single al lui Tay-Tay. 

La cei 26 de ani, cântăreața se laudă cu foști iubiți pentru care multe fete o invidiază. La așa inspirație... Credem și noi că au ieșit hituri. Ladies, cei mai HOT iubiți pe care i-a avut Taylor Swift, în ordinea ”numerelor de pe tricou”:

1. John Mayer

Asta se întâmpla prin 2009, când cei doi artiști au colaborat pentru piesa Half of My Heart

2. Joe Jonas

În 2008, Taylor a fost împreună cu Joe, dar se pare că totul s-a terminat printr-o convorbire la telefon care a durat doar 27 de secunde. Auch!

3. Harry Styles

Probabil cea mai mediatizată relație a fost cea cu Harry Styles, de la One Direction. De aici a avut inspirație pentru piesa I Knew You Were Trouble. Totodată, în videoclipul piesei Style, apare un lănțișor cu avion, accesoriu pe care Harry îl purta foarte des. 

4. Jake Gyllenhaal 

 

Cei doi au fost o scurtă perioadă de timp împreună în 2010, dar totul s-a terminat pentru că Jake nu a ajuns la ziua ei de naștere de 21 de ani.

Tocmai de aceea, fanii cred că The Moment I Knew este despre acel moment al vieții ei. 

5. Taylor Lautner 

În 2009. Taylor-Taylor nu a mers prea grozav, iar Swift a scris piesele Back to December și The Story of Us ca o scuză față de actor.

6. Calvin Harris

După un an și trei luni, Taylor și Calvin și-au spus adio. Ea și-a găsit deja pe altcineva, ceea ce îi dorim și lui!