Ai fi tentat să crezi că lumea artiștilor e roz, că au tot ce-și doresc și că pot face tot ce vor. Lucrurile nu stau chiar așa, iar unii dintre ei au trecut prin experiențe demne de filme de acțiune. S-au luptat cu depresia, iar acest lucru i-a adus în punctul în care au încercat să-și ia viața. Din fericire, nu au reușit. Au depășit momentul și și-au văzut mai departe de carieră, dar cu siguranță nu vor uita acele clipe.

Eminem - a încercat să se sinucidă după ce s-a despărțit de iubita lui cu care avea o fetiță. Kim a vrut să-i interzică s-o vadă pe cea mică, iar el a luat o supradoză de Tylenol. Din fericire, a fost salvat, s-a împăcat cu Kim, s-au căsătorit și au divorțat după o perioadă.

Britney Spears - a încercat să-și ia viața de două ori. Prima dată s-a întâmplat în 2006, după ce a născut al doilea copil. Mariajul ei cu Kevin Federline era pe ducă, iar Britney suferea de comportament bipolar.

Tina Turner - s-a căsătorit cu colegul ei de trupă, Ike Turner, iar acesta era dependent de droguri și alcool. Ike o bătea și era foarte violent, iar acest lucru a făcut-o să încerce să se sinucidă. Din fericire nu a reușit și l-a părăsit după 14 ani de mariaj.


Ozzy Osbourne - a încercat de mai multe ori să-și ia viața, pe la 14 ani ”doar ca să vadă cum s-ar simți”, după spusele lui.


Elton John - a încercat să se sinucidă după ce a dat drumul la gaze și a băgat capul în cuptor. Cel care îi scria versurile pe vremea aceea l-a găsit așa și l-a salvat. Totul a pornit de la o femeie cu care artistul era logodit, în ciuda faptului că era gay.