Lumea celebrităților e plină de invidii. Unele conflicte ard mocnit, în timp ce altele sunt la vedere. Există staruri care nu se suportă deloc și fac tot posibilul să se evite. Fie că și-au declarat război pe față sau fac tot felul de declarații cu subînțeles, unele staruri și-au făcut din colegii de breaslă dușmani în adevăratul sens al cuvântului.

Miley Cyrus și Nicki Minaj - Miley a vorbit despre Nicki într-un interviu, iar rapperița i-a răspuns live, pe scena de la VMA. Momentul a rămas în istorie.

Katy Perry și Taylor Swift - au fost bune prietene, până când Katy ar fi încercat să-i ia câțiva dansatori din trupă. Lucrurile au escaladat până la referințe în melodii și pe social media. Chiar dacă a existat o tentativă de împăcare anul trecut, cele două tot nu își vorbesc. 

Kanye West și Taylor Swift - Kanye i-a stricat momentul lui Tay-Tay în 2009, la VMA, spunând că Beyonce ar fi meritat să câștige. Câțiva ani mai târziu, Kanye a spus într-o piesă despre Taylor că ”I made that bitch famous”.

Cardi B și Nicki Minaj - nu se știe exact de la ce s-au luat, dar se atacă de câte ori au ocazia. Cardi spune că Nicki ar fi vorbit urât despre copilul ei. Scandalul a atins apogeul anul trecut, când s-au luat la bătaie la un eveniment monden.