În timp ce oamenii obișnuiți petrec din ce în ce mai mult timp pe rețelele sociale, artiștii mari renunță la ele fără să le pese.

Cine crezi că va fi următorul care va spune adio rețelelor sociale?

1. Maluma a fost criticat, în mod eronat, că maltratează animale și asta doar pentru că artistul a postat un videoclip cu un pui de leu.

2. Justin Bieber și-a închis contul de Instagram după ce fanii l-au criticat pentru pozele cu noua iubită. 

3. Pe Demi Lovato a luat-o gura pe dinainte și a criticat-o pe Mariah Carey. Presa a făcut din țânțar armăsar, iar Demi a ales să rezolve problema așa. S-a răzgândit după puțin timp și a reactivat conturile. 

4. Ed Sheeran a renunțat la telefon, e-mail și social media, pentru că îi ocupau prea mult timp prin decembrie 2015.

5. Sam Smith a spus adio platformei Twitter, după prestația de la Oscaruri.

6. Pete Davidson a renunțat la rețele sociale în urma despărțirii de Ariana Grande

7. Cardi B și-a dezactivat contul de Instagram după ce a primit multe comentarii negative din partea fanilor

8. Selena Gomez a renunțat de mai multe ori la rețelele sociale și a rezistat mult timp fără ele

9. Liam Hemsworth - a renunțat la Instagram, după ce s-a despărțit de Miley Cyrus, dar nu a rezistat prea mult fără

10. Hailey Baldwin - ”Timpul petrecut fără Instagram este foarte benefic pentru mine. Deseori, îmi sterg aplicația din telefon, uneori pentru o zi, alte ori pentru o săptămână. Cu cât pot rezista mai mult fără ea, cu atât mă simt mai bine. Cred că social media nu ar trebui să îmi ocupe mult timp, mai ales dacă eu nu ma simt bine folosind așa ceva. Simt o energie negativă atât de puternică de fiecare dată cînd intru pe Instagram și cineva îmi jignește familia, cariera sau alte lucruri la care eu țin. Așa că renunț la Instagram pentru a sta cât mai departe de anxietate”

11. Jessie J -  „Instagram e distractiv, dar nu e viața reală. Ies pentru a scrie un nou album. Le spun asta tuturor celor care mă susțin. Vă iubesc pe toți. Mă voi întoarce în curând”