Îi știi toate piesele, dar crezi că știi multe lucruri despre Ed Sheeran? 

1. Talentul lui Ed este parte din ADN-ul familiei. John, tatăl lui, este istoric al artelor. Imogen, mama sa, este designer de bijuterii. Matthew, fratele său, este compozitor de muzică clasică. 

2. Succesul lui Ed Sheeran i se datorează în mare parte lui Jamie Foxx. Actorul a declarat într-o emisiune că, pe vremea când Sheeran era necunoscut, l-a avut ca invitat în cadrul emisiunii pe care o are la un post de radio din L.A. 

3. Ed Este extrem de simpatic și carismatic, dar nu a fost niciodată cel mai bine îmbrăcat bărbat. De fapt, în 2013 a fost numit de revista GQ drept cel mai prost îmbrăcat star al anului.

4. Toate chitarele lui Ed au nume. Dintre acestea amintim doar câteva: Lloyd, Felix, Cyril, Trevor, Keith, Nigel, iar cea la care face coveruri în weekend-uri poartă numele de James The Second. 

5. Sheeran iubește pisicile și are două pe care le cheamă Dorito și Calippo.

6. Tatuajele reprezintă o altă pasiune a lui, dar asta știai deja. Ce poate nu știai este că majoritatea tatuajelor sale au legătură cu cariera sa muzicală. De exemplu, unul dintre tatuaje este un reminder al primului său single „The A-Team”.

7. Albumul „÷” a fost cântat într-o primă audiție în fața actorilor din „Game of Thrones”.

8. Ed nu deține un smartphone. În pauza de un an pe care și-a luat-o pentru a călători prin țări în care a cântat, dar pe care nu a apucat să le vadă, și-a aruncat iPhone-ul și nu a mai vrut să-l înlocuiască.

9. Rapper-ul său preferat este Eminem.

10. Pe lângă faptul că Ed are multe tatuaje, artistul se pricepe și să le facă cu mâna sa. De fapt, el i-a și tatuat lui Harry Styles un lacăt.