Shakira a făcut un pictorial pentru revista Cosmopolitan și i-a cucerit pe cei care au văzut pozele. Artista s-a lăsat fotografiată la sală, într-un body argintiu, mulat, iar formele ei nu i-au lăsat indiferenți pe cei care au văzut fotografiile. 

La 44 de ani, Shakira se laudă cu un corp de puștoaică. Artista minionă are grijă de ea, iar dieta echilibrată și sportul sunt secretele formelor ei de invidiat. Shaq se menține în formă prin diverse tipuri de mișcare, dar dansul este printre activitățile ei preferate. Artista a postat de multe ori filmulețe în care le arată fanilor cum se antrenează și petrece ore întregi în sala se dans, aceasta fiind a doua mare pasiune a ei, după cântat.

Shakira, atacată de doi porci mistreți, în timp ce se plimba prin parc: ”Au distrus totul”

Acum, Shakira a acceptat propunerea celor de la Cosmopolitan și a pozat pentru coperta următorului număr al revistei. Iubita lui Pique s-a lăsat fotografiată la sală și a purtat un body argintiu și o pereche de dresuri negre care i-au pus în valoare foarte bine formele. În fotografiile din interiorul revistei, Shakira a apărut și într-o rochie în nuanța baby blue, din latex, foarte mulată pe corp. Shakira are doi copii cu iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique, dar are în continuare corp de puștoaică. Nu am exagera cu nimic dacă spunem că Shaq arată la fel ca atunci când s-a lansat, dacă nu chiar mai bine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)