Inna a făcut o pasiune pentru un brand care face costume de baie atipice. Artista s-a afișat de două ori vara aceasta purtând ținute de plajă cu iluzie optică și a cucerit Instagram-ul de fiecare dată. 

Inna își împarte vara între vacanțe, înregistrări și evenimente. Artista se află în această perioadă în Turcia, una dintre țările ei de suflet, unde are o mulțime de fani. Cântăreața profită de vremea frumoasă pentru a-și etala corpul tonifiat la plajă, dar nu uită nici de fanii ei de pe rețelele de socializare, unde postează zilnic, pe feed sau pe stories, imagini din vacanță. Inna și-a cucerit urmăritorii cu cele mai recente imagini în care apare în costum de baie. A ales un model foarte decupat, care creează o iluzie optică, iar cei care au văzut imaginile au înroșit butonul de like. Fotografia a primit aproape 150.000 de like-uri în mai puțin de o zi și aproximativ 1500 de comentarii. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Nici măcar iubitul ei nu s-a putut abține să nu reacționeze și a comentat cu un emoji cu porc, pe care mulți nu au știut cum să-l interpreteze. Inna a mai purtat și în urmă cu două săptămâni un costum de baie asemănător, de la același brand, iar imaginea postată atunci a adunat 170.000 de aprecieri de la cei care o urmăresc. Cântăreața are aproape 3 milioane de fani pe Instagram, care îi urmăresc fiecare pas pe care îl face în mediul online. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)