Selena Gomez a dat internetul peste cap cu cele mai recente zvonuri despre viața ei personală. Selenatotii s-au pus în acțiune și au început să pună cap la cap toate indiciile și cum nu iese fum fără foc, aceștia sunt de părere că Sel este deja iubita lui Chris Evans.

Atunci când vine vorba de relații, Selena Gomez crede că este încă un copil, iar de cele mai multe ori are frici legate de faptul că ar putea rămâne singură pentru totdeauna. Artista este foarte pretențioasă în ceea ce privește partea sentimentală, dar se pare că nici din partea foștilor parteneri nu a primit cel mai bun feedback. Printre cele mai cunoscute relații ale Selenei se numără cea cu Bieber și cu The Weeknd, iar într-un interviu artista a recunoscut că a avut și ea partea ei de vină și că nu a avut cel mai ok comportament față de partenerii ei. 

Fanii Selenei Gomez cred că artista și-a găsit într-un sfârșit sufletul pereche și are toate șansele să rămână lânga el mult timp, mai ales că amândoi fac parte din lumina reflectoarelor. Presupusul noul iubit al artistei este nimeni altul decât Chris Evans, cunoscut pentru rolul de Captain America din seriile Marvel. Totul a început pe Twitter, acolo unde Chris i-a dat follow Selenei, iar asta trebuie să însemne ceva, mai ales că actorul urmărește mai puțin de 200 de persoane. Selena nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a declarat în 2015 că cel mai mare crush al ei este Chris Evans.

 

@donttellmymomma.fr ..everything was worth it SELENATORS WE WON. #selenagomez #chrisevans #selenagomezandchrisevans ♬ suara asli - DENII