Există o vorbă înțeleaptă care spune că toate se întâmplă la momentul potrivit. Iar decizia de a deveni părinte este una dintre cele mai importante. În timp ce unii artiști și-au dorit să fie părinți tineri și îmbină perfect cariera cu viața de familie, alții încă așteaptă momentul potrivit, persoana potrivită sau pur și simplu nu au încă în plan să își mărească familia. 

Iar dacă unora le sună ”ceasul biologic” relativ devreme, ei bine alții nu se simt pregătiți să devină părinți decât mai târziu. Ei sunt artiștii de la noi care s-au concentrat asupra carierei și care mai amână momentul în care vor deveni responsabili pentru o nouă viață:

Inna (34) - este într-o relație cu Deliric, dar nu se grăbește să devină mamă. Artista se concentrează asupra carierei deocamdată, dar a spus că va veni și momentul când își va mări familia. Toate la timpul potrivit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Lora (38) - are o relație cu Ionuț Ghenu de câțiva ani și, deși presa a speculat de mai multe ori că ar putea fi însărcinată, artista așteaptă momentul potrivit pentru a deveni mamă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Raluka (31) - nu știm dacă plănuiește să aibă copii în viitorul apropiat, dar Raluka este înnebunită după animale. Cu siguranță s-ar descurca excelent și în rolul de mămică. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)

Delia (39) și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt căsătoriți din 2012, dar artista a declarat cu subiect și predicat că nu își dorește să devină mamă: ”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. Știu că o sa fiu o mamă foarte mișto! Dar știu și realizez că o să am foarte multe frici. Simt că aș putea fi o mamă extraordinară”, a declarat artista în cadrul unui podcast. Delia este înnebunită după nepoțeii ei și petrece timp cu ei de fiecare dată când are ocazia. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Randi (38) - artistul este burlac convins și nu pare să se grăbească să facă pasul cel mare către căsătorie și copii. Randi are o relație foarte bună cu nepoții săi și este un unchi foarte cool. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Randi (@randi.music)

Speak (34) - s-a logodit cu Ștefania în timp ce erau în Asia Express, dar a venit pandemia și nu au apucat să facă nunta. Nu se știe când va avea loc marele eveniment, nici când vor dori să își mărească familia. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Alexandra Stan (32) - artista a vorbit despre faptul că își dorește o familie: ”Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie”, a spus cântăreața într-un interviu acordat unei reviste.