Toamna lui 2022 deja sună mai bine ca niciodată în materie de filme și seriale. Netflix promite multe producții care îi vor ține pe utilizatori cu sufletul la gură.

Unele dintre cele mai așteptate seriale deja și-au anunțat comeback-ul. Dacă te afli pe lista celor au devorat deja biblioteca de filme, află că Netflix a pregătit arsenalul de rezervă.

Pentru iubitorii de filme și seriale, anul 2021 nu a fost cel mai bun, dar 2022 deja și-a luat revanșa. Pandemia de Coronavirus a dat peste cap cele mai mari producții cinematografice. Unele dintre cele mai așteptate premiere au fost amânate sau chiar anulate. Salvarea multora a fost Netflix, platforma care a crescut în numărul de utilizatori în acea perioadă și pe bună dreptate. 

Sunt câteva titluri care ne-au cucerit de la primul play și care și-au ținut promisiunea de a reveni cu sezoane noi. Chiar dacă variantele nu sunt la fel de multe ca în anii trecuți, Netflix începe, încet-încet, să își revină.

Avem pentru voi o listă de propuneri care sigur vă vor ține pe canapea!

Do Revenge

Lou

Blonde

A Cinderella Story

Lista completă o poți vedea chiar AICI.

„Blonde”, cea mai promitățoare producție Netflix de anul acesta?!

Netflix a lansat trailerul oficial al filmului produs de Andrew Dominik, „Blonde”. Rolul principal i-a revenit Anei de Armas. Filmul se bazează pe cartea scrisă de Joyce Carol Oates și va avea premiera la Festival de Film de la Veneția. „Blonde” își propune să aducă în atenția publicului viața lui Marilyn Monroe. Producția surprinde copilăria ei când era cunoscută ca fiind Norma Jeane, până la ascensiunea profesională.

„Blonde” este una dintre cele mai așteptate producții ale acestui an de la Festival de Film de la Veneția. Pelicula se va lansa la nivel mondial pe 28 septembrie pe Netflix.

„Am muncit la acest film câte patru ore pe zi, în fiecare zi, aproape un an. Nu am ratat nici cartea scrisă de Joyce. Am studiat sute de imagini, video, înregistrări, filme. Absolut tot ce am prins. Fiecare scenă este inspirată de o fotografie. În fiecare zi analizam o poză și ce se întâmplă, mai exact, în ea. 

Toamna se numără bobocii. Ce filme și seriale se lansează pe Netflix în luna septembrie
Hepta