Social media face parte din viața noastră de zi cu zi și e aproape imposibil să ne imaginăm cum ar fi să stăm o zi fără să ne verificăm feed-ul de Instagram sau de Facebook.

Perfecțiunea afișată de dimineața până seara pe platformele de socializare este adesea criticată. În realitate nimeni nu arată ca în pozele pe care le postează online. Lumina, contextul, cadrul studiat, editarea și filtrele sunt ingredientele unei poze reușite și din ce în ce mai multă lume se prinde atunci când vede o poză fake. 

O tipă destul de cunoscută de pe TikTok mers mai departe și a hotărât să taxeze dur pozele-clișeu pe care le postează vedetele pe social media. Cum ar arăta fotografiile de pe Instagram dacă ar fi reale și nu s-ar concentra pe atingerea perfecțiunii?

Angelica Hicks a încercat să își imagineze și a pus în paralel o poză studiată și una naturală. Ba mai mult, aceasta recreează pozele vedetelor de la shooting-uri profesioniste sau de la difilări celebre de modă. Tânăra se folosește de lucruri pe care le găsește prin casă și încearcă să se apropie cât mai mult de realitate.

Rezultatul? Te lăsăm pe tine să vezi!

@angelicahacks #dualipa #voguemagazine #covergirl #salad #fashiontiktok ♬ original sound – ANGELICA HICKS

@angelicahacks #kendalljenner #kardashians #hulu #fashiontiktok ♬ original sound – ANGELICA HICKS

@angelicahacks #chanel #runway #fashiontiktok ♬ original sound – ANGELICA HICKS

@angelicahacks #metgala #redcarpet #emilyratajkowski #versace #nerdsrope ♬ original sound – ANGELICA HICKS