Majoritatea vedetelor internaționale au sosii sau cel puțin fani dedicați, care le copiază stilul și încearcă să le semene cât mai mult. 

Asemănările dintre oameni fără legături de rudenie între ei sunt foarte surprinzătoare. Dar unii seamănă atât de bine cu vedetele încât îi uimesc pe toți. Potrivit unei teorii, fiecare om are şapte sosii în lume şi unii au şansa de a întâlni măcar o dată în viață pe cineva cu care seamănă izbitor de mult. Asta li se poate întâmpla şi artiștilor.

Sosia Rihannei și cea a lui Bruno Mars fac furori pe TikTok. Priscila Beatrice și Johnny Matos sunt doi tineri din Brazilia care sunt conștienți de asemănările cu cei doi artiști. Aceștia au propriile spectacole, iar fanii care nu au ocazia să îi vadă pe adevărații Rihanna și Bruno Mars pot merge la show-urile lor.

 

@priscila.beatriceoficial

Essa música é para o @ de cima ,quem é?? #fy #fyp #foryoupage #fypage #pravoce #pravocepage #foryou #rihanna #lookalike

♬ Stay (Rihanna Cover) - GMPresents & Jocelyn Scofield

 

@johnnymatosoficial

¿Conoces todas las canciones? | Do you know all the songs? ✔️ ##brunomars ##johnnymatos @brunomars ##michaeljackson

♬ Bruno Mars Check - Gabriel Cacella

Iubita lui Alex Rodriguez pare că și-a găsit copia fidelă pe TikTok. Știam noi că rețeaua socială face minuni. Tipa reproduce perfect mișcările de dans ale divei, dar și ținutele. Urmăritorii acesteia au fost induși de multe ori în eroare, mai ales că Pena se străduiește atât de mult încât reproduce și scene din videoclipuri.

În una dintre postările de pe TikTok, Connie Pena a refăcut scena din videoclipul piesei “Pa’Ti” și i-a invitat pe urmăritori să răspundă afirmativ challenge-ului. Connie a avut ocazia de a o întâlni pe Jennifer în Minnesota, atunci când artista a sărbătorit 50 de ani pe scenă.

 

@conniepena777

@jlo #maluma #pati #patichallenge #dsnce #latindance #jlotiktokchallenge #jlodouble #foryoupage #fyp #viral

♬ Pa Ti - Jennifer Lopez & Maluma

”This is real, this is me....” Așa cânta Demi Lovato pe vremea când facea parte din familia Disney. Believe it or not, Paloma Silva este sosia lui Demi pe TikTok iar fanii de abia fac diferența între cele două. Paloma știe că este o norocoasă, așa că postează diferite filmulețe în care subliniază asemănarea dintre ea și artistă.

 

@oficialpalomasilva

Concordam? ❤️❤️❤️🤗 ##foryou ##fy ##fyp ##tiktok ##viral

♬ Back Up - DeJ Loaf