Atunci când ești cea mai bună tiktok-eriță, nimic nu este ușor. Mereu trebuie să fii pe placul fanilor, iar tot ce faci trebuie să fie bine organizat.

Charli D'Amelio este cea mai mare vedetă de pe această platformă cu aproape 62 de milioane de urmăritori. Nu ai cum să deschizi aplicația fără să îți apară pe foryou măcar un video de-al ei. Charli a dansat cu Bebe Rexha, dar și cu Jennifer Lopez, iar videoclipurile au ajuns virale pe TikTok și acesta este doar începutul pentru ea.

Uite ce reguli respectă mereu familia ei:

1. Familia lui Charlie călătorește constant. Părinții, dar și sora ei o urmează pe Charli peste tot pe unde merge. Niciodată nu se știe când este timpul pentru un nou TikTok, nu?

2. Părinții lui Charli trebuie să își dea acordul înainte ca aceasta să posteze un video pe TikTok. De cele mai multe sunt doar sfaturi pentru că Charli este printre cele mai bune.

3. Părinții sunt cei care îi organizează lui Charli fan meetinguri. ”Este ceva nou pentru noi, dar ne dăm silința să iasă cât mai bine”, declara tatăl lui Charlie pentru NBC News.

4. Mama lui Charli se poate auto-proclama CEO-ul. Aceasta este cea care le face poze celor doua fiice, inclusiv pentru coperțile revistelor.