TikTok-ul este plin de surprize, iar acum, la câteva zile distanță de Crăciun, videoclipurile cu advent calendare sunt peste tot. Acestea se viralizează cu viteza luminii, mai ales că îi ajută pe foarte mulți să se decidă dacă merită sau nu să investească într-un astfel de cadou.

Este acea perioadă din an când lumea este deja cuprinsă de spiritul sărbătorilor. Dacă anul trecut făceau furori videoclipurile cu brazi împodobiți, de data asta, la mare căutare pe TikTok sunt advent calendarele. Fie că este vorba despre unul cu dulciuri sau despre unul cu makeup, astfel de filmulețe strâng milioane de vizualizări și aprecieri.

Elise Harmon a vrut să iasă din tipare și se pare că a reușit. Tânăra nu a vrut să se limiteze la un banal advent calendar, ci a mers departe. Atât de departe, încât a scos din buzunar 800 de euro pentru un astfel de cadou semnat Chanel. Elise a desfăcut fiecare zi a calendarului în fața fanilor, iar dezamăgirea ei a fost evidentă.

Cei 800 de euro cheltuiți nu i-au adus nimic considerabil, ci doar câteva stickere, o punguță pentru depozitare și o mini agendă. Citind pe fața ei, clar nu a meritat investiția, dar măcar a ajuns celebră pe TikTok. 

 

@eliseharmon

Worth the hype? Probably not but it is pretty

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé