Vedetele au trecut și ele prin clipe grele în viața sentimentală. Tocmai când credeau că au găsit persoana potrivită alături de care să rămână toată viața, lucruri au luat o întorsătură radicală. 

Cuplurile de peste Ocean par destul de indecise atunci când vine vorba de relații. Veștile privind statusul lor sentimental au fost una calda, alta rece pentru fani. Totuși, unii dintre ei și-au dat seama că sunt suflete pereche, așa că și-au călcat pe orgoliu și a acordat o nouă șansă iubirii lor.

Dragostea nu ține cont de reguli și, uneori, este nevoie să te desparți de cineva pentru a-ți da seama dacă este sufletul tău pereche sau nu. Au experimentat asta mai multe cupluri de celebrități, care au stat despărțite de la câteva luni până la câțiva ani.

Uite cine a trecut de două ori pe la starea civilă.

Pamela Anderson și Rick Salomon s-au căsătorit pentru prima dată în 2007. Din păcate, mariajul lor a durat doar un an, iar imediat după au și divorțat. Cupidon i-a lovit din nou cu săgeata lui în 2014, când -au recăsătorit. Apoi, au divorțat 2017 și s-au consolat cu ideea că mariajul lor a fost predestinat eșecului.

Melanie Griffith și Don Johnson s-au căsătorit în 1976, când Melania abia împlinise 18 ani și au divorțat tot în același an. După 13 ani, s-au căsătorit din nou și au avut o fetiță, pe celebra actriță Dakota Johnson din „Fifty Shades of Grey”. Din păcate, mariajul nu a rezistat și au divorțat în 1996.

Elon Musk și Talulah Riley au ieșit pentru prima dată în 2008 și s-au căsătorit în 2010. Relația lor nu a fost una de lungă durată, iar în 2012 au și divorțat. Cei doi s-au recăsătorit în 2013 și au finalizat cel de-al doilea divorț în 2017.

Pentru Jean-Claude Van Damme și Gladys Portugues a doua oară a fost cu noroc. Cuplul s-a cunoscut inițial în 1987, dar au divorțat după cinci ani. Apoi, s-au recăsătorit în 1999 și sunt împreună și în ziua de azi.

Eminem a fost căsătorit cu Kimberly Scott din 1999 până în 2001. Despărțirea lor a fost una destul de complicată, iar Kimberly a fost subiectul multor piese lansate de rapper. Cei doi au trecut peste toate și s-au recăsătorit în 2006, dar au divorțat după 12 luni.