Social media reprezintp o tențașie extrem de mare pentru proaspeții părinți. În timp ce unele vedete le fac propriile conturi de Instagram copiilor, la polul opus se află starurile cărora le place să păstreze mereu misterul.

”Orice mamă își apară puiul” spune o vorbă veche și se pare că acum are aplicabilitate mai mult ca niciodată. Sunt vedete care preferă ca bebelușii lor să stea departe de febra social media și oricât de greu ar părea, unele dintre ele au reușit să păstreze chipurile celor mici ascunse.

Unul dintre cei mai așteptați bebeluși este Khai, micuța lui Gigi Hadid și a lui Zayn. Fanii o așteaptă de mai bine de un an, dar se pare că minunea nu se va întâmpla prea curând.

La polul opus se află și părinții care consideră că niciodată nu ești prea mic pentru social media. Natti Natasha i-a făcut cont de Instagram micuței ei, iar aceasta este deja urmărită de câteva persoane celebre.

Uite cine s-a ferit de social media până acum:

Rihanna. „Artista nu este pregătită să îl arate lumii pe băiețelul ei. Este încă tânără și se obișnuiește cu tranziția la statutul de mamă. Este foarte protectivă și doar un grupă restrâns de prieteni l-au cunoscut pe noul membru al familiei. Cu câteva excepții, Rihanna nu și-a pus niciodată viața privată pe tavă. Se obișnuiește pe zi ce trece cu fiul ei și este o mamă foarte devotată. Este cea mai importantă perioadă din viața ei și ia totul în serios”, a declarat o sursă din anturajul divei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Gina Pistol și Smiley.  Până acum, cei doi nu au postat nicio imagini cu chipul lui Josephine, iar în timp ce unii urmăritori o critică pe Gina pentru alegerea asta, alții îl asaltează pe Smiley cu tot felul de întrebări. ”În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată, nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg ce spune.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Sophie Turner și Joe Jonas. Sophie a fost foarte discretă pe toată perioada sarcinii și la fel este și acum. Sophie a născut la un spital din Los Angeles o fetiță perfect sănătoasă al cărei nume este Willa. Astfel, micuța este cel mai nou membru al familiei Jonas, pe lângă cele două fetițe ale lui Kevin, Alena Rose și Valentina Angelina.

Ed Sheeran și Cherrie Seaborn. ”Bună! Am câteva vești pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate, Cherry a adus-o pe lume pe micuța noastră perfect sănătoasă – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem cuceriți de ea. Atât ea cât și Cherry sunt într-o stare perfectă și simt că suntem într-al nouălea cer. Sper că veți putea să ne respectați intimitatea în perioada asta. Multă dragoste și ne vom vedea atunci când este timpul”, a scris Ed pe Instagram.

Katy Perry și Orlando Bloom. Suntem plini de dragoste și entuziasm odată cu venirea pe lume în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de liniștită precum a noastră.  Am decis să facem o pagină de donații pentru a sărbători venirea pe lumea a lui Daisy Dove Bloom. Dacă îi sprijiniți, sustineți un început în siguranță a vieții și formarea unei lumi sănătoase pentru fiecare copil”, au spus Katy și Orlando.

Gigi Hadid și Zayn. Gigi Hadid este una dintre cele mai zgârcite vedete atunci când vine vorba de arătatul micuței sale pe Instagram. Modelul este foarte protectiv cu fetița ei și simte că așa este cel mai bine pentru ea, dar și pentru bebelușul ei. ”Este adevărat ceea ce se spune: cea mai bună prietenă a mea, muza mea, și cea mai mare mândrie și bucurie! Mă simt foarte norocoasă să fie mama ta, Khai a mea. Ești plină de strălucire și luminezi zilele tuturor! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! ”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)