Antonia se împarte perfect între carieră și familie, scoate hit după hit, dar e și mămică full time și se dedică trup și suflet celor trei copii ai ei. Recent a început să facă și podcast-uri alături de Alex Velea, iar în primăvara acestui an cei doi s-au logodit, așa că poate spune că îi merge ca pe roate, pe toate planurile. Nu mulți știu însă că Antonia și-a descoperit pasiunea pentru muzică relativ târziu, după ce s-a întors din S.U.A. în România. 

Antonia a povestit în mai multe ocazii despre copilăria ei peste Ocean. Când era mică, a plecat alături de părinții ei în S.U.A. și a făcut școala acolo. Antonia a stat de la 6 până la 18 ani peste Ocean și acolo și-a descoperit pasiunea pentru modelling inițial. Pe vremea când cocheta cu modelling-ul, a avut și primul contact cu lumea muzicală. În 2005, Antonia a făcut figurație în videoclipul unor rapperi americani, X1 și Lil' Flip. Artista și cu încă o colegă apăreau pe motociclete în videoclipul ”Everywhere We Go”.

#Storytime. Antonia a fost victima bullying-ului în adolescență: ”Și eu m-am confruntat cu el”

Câțiva ani mai târziu, Antonia revenea în România, unde l-a cunoscut pe Tom Boxer. El a văzut talentul muzical pe care îl avea și a convins-o să facă pasul către o carieră muzicală. În 2009, artista a lansat prima ei piesă, ”Roses on fire”, iar de atunci știe toată lumea ce a urmat: hit după hit. În 2021, iubita lui Alex Velea a scos melodii pe bandă rulantă și anul încă nu s-a încheiat. Abia așteptăm să vedem ce ne mai pregătește Antonia până la finalul lui. Apropo, așa arăta artista în 2005, în prima ei apariție într-un videoclip muzical: